Miss Suomen perintöprinsessasta alkoi levitä epämiellyttäviä väitteitä – Maisa Alatalo kommentoi tilannetta: "Perättömiä syytteitä"

Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen 7:43
Siskokset Ronja ja Maisa Alatalo antoivat ensimäisen yhteishaastattelunsa. Videolla Maisa kertoo, miltä tuntui, kun oma sisko aloitti Salatut elämät -sarjassa.

Toinen perintöprinsessa Maisa Alatalo ihmettelee hänestä leviäviä väitteitä. Alatalo kertoo kuulleensa väitteitä muun muassa ikävästä käytöksestään.

Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi, sekä median suosikiksi viikonloppuna kruunattu Maisa Alatalo kertoo sosiaalisen median keskustelupalstalla leviävän perättömiä väitteitä tuoreesta perintöprinsessasta. Ikävät väitteet tulivat hänelle yllätyksenä. 

– Aivan perättömiä syytteitä! Ei naurata, otan tällaiset jutut vakavalla naamalla vastaan. Kaikki ovat olleet ihmeissään. Yksikään ei ole tullut kasvotusten puhumaan. Kaikki ovat anonyymisti nettipalstoilla. Oltiin aidosti hyvin pöyristyneitä, että tällaisia huhuja on tullut vastaan, Alatalo kertoo.

Perintöprinsessa myöntää, että hän ei ole itse nähnyt ja lukenut mitään väitteitä hänestä mistään. Hän on ainoastaan kuullut väitteitä toisten osapuolien kautta.

 Hän kuitenkin kertoi aiemmin Instagram-julkaisun yhteydessä, että hänen tietoonsa on tullut epäilyjä siitä, että hän olisi epämukava henkilö tai kiusaaja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alatalon mukaan huhut hänestä eivät tule muilta missifinalisteilta.

– Jodelissa oli ollut ilmeisesti puhetta, jossa anonyymit henkilöt esittävät väitteitä. Totuuspohjaa asialle ei ole. Yksikään finalisti tai semifinalisti ei ole sanonut tai väittänyt näitä. 

Alatalo kokee, että missifinalistien yhteishenki kilpailussa on ollut todella hyvä.

– Oli ihan mieletön porukka. Meillä ei ollut mitään draamaa.

Alatalon elämän pilareihin kuuluu toisten naisten voimaannuttaminen, eikä hän anna ikävien kirjoitusten lannistaa häntä jatkossakaan. 

– Se on yksi minun arvoistani. Naiset helposti niiaavat ja pienentävät itseään tilanteissa. Voi olla ystävällinen ja samalla voi olla myös selkärankaa sanoa asioita. En anna negatiivisen energian voittaa. Julkisuus on minulle tuttua ja tiedän niiden kääntöpuolet.

Lue myös:

    Uusimmat