Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen

Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen 7:43
Siskokset Ronja ja Maisa Alatalo antoivat ensimäisen yhteishaastattelunsa. Videolla Maisa kertoo, miltä tuntui, kun oma sisko aloitti Salatut elämät -sarjassa.

Ronja Alatalo tähdittää Salatut elämät -sarjaa, kun taas hänen siskonsa Maisa Alatalo tähtää Miss Suomeksi.

Mikko Alatalo on koko kansan tuntema laulaja, mutta nyt hänen lapsenlapsensa luovat omia uriaan viihdealalla. Ronja Alatalo on näyttelijä ja tähdittää Salatut elämät -suosikkisarjaa, kun taas sisko Maisa Alatalo tähtää parhaillaan Miss Suomeksi. Nyt siskokset antoivat ensimmäisen yhteisen haastattelunsa MTV Uutisille.

Ronja saapui haastatteluun suoraan Salkkareiden kuvauksista ja Maisa puolestaan kesken Miss Suomi -kiertueen. Ilo oli ylimmillään, kun siskokset tapasivat toisensa pitkästä aikaa. Seuraavan kerran he näkevät, kun Maisa nousee Miss Suomi -finaalissa lavalle 9. syyskuuta.

Hymy nousee Alatalon siskosten huulille, kun he muistelevat lapsuuttaan. He kuvailevat lapsuuden kotiaan huvikummuksi, missä oli musikaalimeininki, paljon leikkejä ja lauluja.

Molemmat aloittivat lapsena taitoluistelun Tampereella, koska he ihailivat Kiira Korpea. Siskokset olivat lapsena erilaisia ja erityisesti harrastuksen myötä luonteenpiirteet erottuivat.

– Minä aina jäällä haaveilin ja lauleskelin, sitten yllättäen kaaduin ja järjestin hirveän shown kaatumisesta. Kun Maisa kaatui, hän näytti vain peukkua ja hymy vain leveni.

– Olen aina ollut vähän haaveilija ja dramaattisempi. Maisa on ollut hirveän käytännöllinen ja vähän metsäntyttö, että sinne vaan mennään ja rymytään, Ronja kertoo.

Ronja ja Maisa eivät ymmärtäneet vielä lapsina, että heidän pappansa on tunnettu laulaja. 

– Pappa oli aika paljon töissä. Hän ei aina päässyt kaikkiin juhliin ja lähinnä nähtiin lomilla ja matkoilla. Siinä vaiheessa se aukesi minulle, kun aloin tehdä omaa uraa – 11-vuotiaana tein ensimmäisen musikaaliroolin. 

Mikko Alatalo on kannustanut lapsenlapsiaan ja antanut heille tärkeitä uraneuvoja.

– Usko itseesi, mitä sinä teet ja tiedä, mitä haluat tuoda aidosti esille ja käytä ääntäsi siihen, mitä oikeasti haluat. Aitous, sitä vaan ei voita mikään, Maisa kertoo.

Yllä olevalla videolla Maisa kertoo, miltä tuntui, kun Ronja aloitti Salatut elämät -sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat