”Minun vartaloni, mutta kenen kasvot nuo ovat?” – nainen järkyttyi törmättyään netissä muokattuun kuvaansa

Nuori brittinainen koki elämänsä järkytyksen törmättyään omaan kuvaansa vieraassa käytössä sosiaalisessa mediassa. Mutta kuvassa oli jotain hyvin erikoista.

Devonin Plymouthista kotoisin oleva Instagram-malli Jessica Hunt bongasi kuvapalvelusta kuvan itsestään upea vihreä mekko yllään, mutta kuvassa oli jotain outoa. 

"VOI LUOJA! Tuo on minun vartaloni ja minun taloni, mutta kenen kasvot nuo ovat?", Hunt kyselee twiittaamansa kuvan yhteydessä.

Huntin omien kasvojen tilalle oli nimittäin photoshopattu jonkun toisen naisen kasvot.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Valeprofiilin luominen netissä on liiankin yleistä. Tarkoituksena on usein huijata toinen osapuoli valheelliseen nettiromanssiin.

Huntin twiitistä on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja, ja sitä on myös uudelleentwiitattu yli 32 000 kertaa. Vaikka kyseessä on vakava asia, Hunt löysi asiasta myös huvittavan puolen.

– Ei mitään hajua siitä, miten ihmiset edes osaavat käyttää Photoshoppia tämän tasoisesti, Hunt twiittasi.

Huntin alkuperäinen kuva näytti tältä:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Huntin yllä näkyvän vihreän mekon valmistaja Verity Anne Clothing näki tilaisuutensa tulleen ja otti oman osansa PR-hyödyistä julkaisemalla Huntin twiitin Instagramissa – ja muistuttamalla, että kuvan mekko on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Elite Daily

***

Lue myös:

    Uusimmat