Minna Kuukan upeat piparkakkutalot mykistivät someseuraajat: "Maestro vauhdissa"

2:37
Minna Kuukka kruunattiin voittajaksi MasterChef VIP -finaalissa!

Radiojuontaja Minna Kuukan piparkakkutalot ällistyttivät seuraajat. 

Radio Novan juontaja Minna Kuukka jakoi Instagram-tilillään kuvan upeista piparkakkutaloistaan. MasterChef VIP -ohjelmasta voiton kotiin tänä keväänä napannut Kuukka paljastaa, ettei kakkujen tekeminen sujunut tänä vuonna käden käänteessä. 

– Välillä kävin saunassa sähisemässä perkelettä ja heittämässä äkäiset löylyt. Oli taas vuoden aikana systeemit unohtuneet. Mut siinä on kauden ekat. Oisko se tältä illalta tässä? hän kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Upeat luomukset keräsivät hurjan määrän kehuja Kuukan seuraajilta. Myöhemmin Kuukka kertoi väsänneensä vielä lisää taloja. 

–  "Äiti. Sun piti nyt vaan lämmitellä tota hommaa. Miten meni omasta mielestä?" kysyi laps, kun vielä paria piparikasvihuonetta tälläilin pystyyn. Tiedetään, tiedetään, hän kirjoittaa. 

Naisen seuraajat mykistyivät upeista luomuksista. 

– Mä en kestä, maestro vauhdissa, tää on parasta joulun odotusta! Voitko pliis tehdä vaikka jonkun piparitaloliven, jossa opetat meitä käsiä pipertämään? Vappu Pimiä hehkutti. 

– Vautsi wau onpa hienot, oot kyl tosi taitava, eräs seuraajista julisti. 

– Näitä sun piparitaloja oikein odottaa jo joka vuosi. 

– Tarviisin vähän apua yhteen talon pystytykseen! Sulla kun on näköjään homma hanskassa niin nähdään tiistaina työmaalla 08.00? Remonttipiiskuuri, eli Perttu Sirviö kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja