Millaiset alusvaatteet näyttävät seksikkäältä naisen yllä? Miehet vastaavat

Kolme aikuisten tuhmaa joulukalenteria: Tätä kaikkea ne sisältävät 3:22
Kolme aikuisten tuhmaa joulukalenteria: Tätä kaikkea ne sisältävät

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kiinnostavatko miestä 'naisten kauniit hepenet', siis alusvaatteet, stringit tai muut asusteet? Haluaisin ilahduttaa miestäni pukeutumalla seksikkäästi, mutta pelkään, että teen itseni vain naurunalaiseksi. Millaisista hepeneistä miehet pitävät, vai pitävätkö laisinkaan?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Kyllä ne kiinnostavat ja korostavat naisen vartaloa yleensä tavalla, joka herättävät huomion, ihan varmaan. Ajatuksesi on hieno ja kannustan kokeilemaan, mikä tuntuisi sinusta erityiseltä ja sellaiselta omalta hyvältä, luksukselta, jolloin myös koet itsesi 'kuumaksi' ja varmaksi, no matter what."
– 34, parisuhteessa

"Jollei kroppa ole kohtuutimmi, väittäisin, että alaston naisvartalo on ehdottomasti paras. Jos 'ihrat' pursuilevat tiukoista vaatteista yli, ei se oikein sytytä, vaikka alastomana sytyttäisikin."
– 41, parisuhteessa

"Kyllä, ehdottomasti tykkään. Stay up -sukkia, korkkareita, hienot laadukkaat rintaliivit ja stringit ovat ihania. Siihen lisänä hyvä itsetunto, niin minä olen myyty."
– 43, sinkku

"En voi puhua kaikkien puolesta, mutta itse koen asusteet isona ilahduttajana. Luulen, että yleisesti vain 'siistit' hepeneet toimivat. Tällä tarkoitan kaikkia ei-kuluneita, ei-venyneitä ja ei-haalistuneita alusvaatteita. Iso sytyttäjä on kuitenkin toisen halu laittautua itseä varten."
– 33, yhteinen asuntolaina

"Kiinnostaa aivan varmasti. Eipä mikään voi olla kiihottavampaa kuin se, että nainen yllättää miehensä seksikkäissä asuissa. Kaikki naisellinen toimii. Stay-upit, korsetit, sukkanauhat, korkkarit ynnä muut. Todella seksikästä ja kiihottavaa. Olen varma, että jokainen mies tykkää!"
– 38, parisuhteessa

"Vaikea vastata yksiselitteisesti. Ehdottomasti yliampuvat röyhelöt, viitat, stay-upit ynnä muut sellaiset eivät minua kiinnosta. Kumppanini ovat käyttäneet heille hyvin istuvia ja kauniita alusvaatteita, jotka ovat joka päivä seksikkäitä. Myönnän, että jos kumppani silloin tällöin pukeutuisi stringeihin, kyllä se minua enemmän kiihottaisi. Mutta jos kumppani käyttäisi enimmäkseen niukkoja alusvaatteita, olisi seksikästä nähdä hänet välillä esimerkiksi pakaran muotoa korostavissa, peittävämmissä pikkuhousuissa."
– 33, seksisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat