Millainen mies haluaisi esiintyä tässä paidassa? Naisraati arvosteli miesten huippumuodin

Tyyliraatimme arvioi tällä kertaa miesten muotia.

Tyyliraati on jo arivoinut naisten syksyn juhlamuodin – onkin siis vain loogista siirtyä seuraavaksi miesten muodin maailmaan! Raatimme arvosteli miesten muotinäytökset maailmalta. Millaisia arviot olivat?

Tutustu Tyyliraatiin!

Tyylituomari 1: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 2: Muodista hän ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Vieraileva tähti, tyylituomari 3: Muotia säänöllisen epäsäännöllisesti seuraava toimittaja, joka innostuu trendeistä yleensä hieman jälkijunassa. Arvostaa kuitenkin pukeutumisessa mukavuutta jopa estetiikan kustannuksella.

Miesten muotia maailmalta

Tyylituomari 1: Siisti paita, saanko minä sen? Kaula-aukko tosin on vähän suuri makuuni. Ihan jees asu, en nyt ihan perusjampalla tätä näkisi.

Tyylituomari 2: Olen kuullut, että v-kaula-aukko olisi seksikäs. Ehkä liika on liikaa? Pidän asun väristä.

Tyylituomari 3: Pidän asun rosoisesta estetiikasta ja näkisin rikotun paidan mielelläni itselläni. Vaikea kuitenkaan kuvitella, kuka mies haluaisi esiintyä valtavassa kaula-aukossa.

Tyylituomari 1: Ovatko nämä nyt ne miesten leggingsit? Hirveät joka tapauksessa. Yläosa on ok, vai johtuuko se vain housujen kamaluudesta...?

Tyylituomari 2: Hihihihi. En kyllä lähtisi miehenä kaventamaan reisiä tuollaisilla mustilla kaistaleilla. Yläosa on tyylikäs.

Tyylituomari 3: Nuo housut näkisin lenkkipolulla niin rohkeiden miesten kuin naistenkin yllä. Yläosa näyttää epämiellyttävän avoimelta yksinään, mutta olisi ehkä parempi, jos alle laittaisi jotain?

Tyylituomari 1: Hyvännäköinen kokonaisuus. Pidän siitä, että pukuun yhdistetään tennarit. Kymppi!

Tyylituomari 2: Kengät ovat mainio väripilkku. Takin malli on ehkäpä vähän hassu. Musta pilkottaminen alaosasta ei toimi.

Tyylituomari 3: Vallan tyylikäs kokonaisuus. Harmaa puku herää eloon kiinnostavan kankaan avulla. Kirkuvan värisistä tennareista en sen sijaan oikein välitä.

Tyylituomari 1: Sulle kävi sitten joku laskuvarjo-onnettomuus?

Tyylituomari 2: Onko se hattivatti? Vai mörkö?

Tyylituomari 3: Tuossa asussa voi varmasti myös yöpyä, jos lähtee telttailemaan? Kätevää!

Tyylituomari 1: Siisti puku! Aukot olkapäissä ovat vähän oudot, toisaalta ilman niitä tämä olisi vain vihreä puku. Kyllä tätä voisi joku käyttää jossakin.

Tyylituomari 2: Hmm, varsin naisellinen yläosa. Voisi toimia androgyynimmälle miehelle.

Tyylituomari 3: Hyvännäköinen puku ja mukavan ronskit kengät, mutta olkapääaukot eivät kyllä ole mieleeni. Voisi olla mielenkiintoinen yksityiskohta, jos alta pilkottaisi ihon sijaan paita.

Tyylituomari 1: Selkeä reivivaate. Nyt klubille tamppaamaan!

Tyylituomari 2: Star Trek? Vai Sherk?

Tyylituomari 3: Bileunivormu suoraan 2000-luvun alusta. Aika ei ole vielä kullannut muistoja.

Tyylituomari 1: Pidän siitä, että puku ei ole musta. Väristä plussaa. Vetoketju on outo.

Tyylituomari 2: Ääh, mustat housut toimisivat paremmin. Mies, älä pukeudu kokopunaiseen. Tämä on käsky.

Tyylituomari 3: Tämä asu on hyvä osoitus siitä, että miesten pukua on vaikea uudistaa onnistuneesti. Väri ja leikkaus toimivat, vetoketjut eivät.

Tyylituomari 1: Vihreää takkia voisin käyttää itse, mutta miksi se on yhdistetty noihin kamaliin housuihin? Ihan hirveät.

Tyylituomari 2: Miksi minulle tulee taas mieleen vain piirettyhahmoja? Nuuskamuikkunen lähti väärille teille.

Tyylituomari 3: Matrix-takki lähti safarille? Kummalliset surffihousut ovat sanalla sanoen hirveät.

Tyylituomari 1: Tämä asu näyttää siltä, että sen kanssa makaillaan sohvannurkassa leffaa katsellen. Arkikäyttöön ehkä Kallioon, hipsterille? En sano ei, viitat ovat kivoja.

Tyylituomari 2: Hämmentävä. Mutta pidän siitä.

Tyylituomari 3: Ihana viitta, haluan sen itselleni! Hyvä kuosin ja luonnollisen värimaailman yhdistelmä. Takissa on myös mukavasti volyymia.

Tyylituomari 1: Tämä on kuin hieman keskeneräinen karateasu plus turvavyö kautta vesijuoksuvyö plus kylpytakki. Yläosa voisi toimia yksinään. Sandaaleja en ymmärrä.

Tyylituomari 2: Ei ei ei. Tämä ei toimisi edes toimistopukeutumisena helteillä. Polvipituiset puvunhousut ovat naurettavat.

Tyylituomari 3: Pidän asun aasialaisvaikutteista, mutta en kyllä usko, että asu miellyttäisi silmääni tullessaan vastaan kadulla. Terveyssandaaleista plussaa.

Tyylituomari 1: Mitä tuossa housunlahkeessa hapsottaa? Todella oudonmalliset housut muutenkin. Takki on ok, vähän ehkä tuoksuu 1980-luvulta.

Tyylituomari 2: Yläosa on tyylikäs, mielenkiintoinen. Housujen hapsut puolestaan eivät. Jätetään hapsut naisille, jooko?

Tyylituomari 3: Vallan kiva arkiasu retrosta innostuneelle tyylitaiturille. En näkisi tätä yli 35-vuotiaan miehen päällä.

Tyylituomari 1: Tästä pisteet. Kiva kokonaisuus. Näkisin, että tyyppi on menossa cooliin mainostoimistoon töihin.

Tyylituomari 2: Paras kokonaisuus. Miehet, jos haluatte oikeasti säväyttää, ottakaa tästä mallia!

Tyylituomari 3: Tästä tulee kummallisella tavalla mieleen lännenelokuvat. En pidä mielikuvasta.

Tyylituomari 1: Tulee mieleen Suomen kesä: rannalle menossa, mutta ilman takkia ei uskalla. Nämäkään vaatteet eivät oikein sovi yhteen. Takki on kyllä ihan ok.

Tyylituomari 2: Kylmä, kuuma, kylmä, kuuma. Ovatko nuo uimashortsit? Toivottavasti.

Tyylituomari 3: Tämä asuu tuntuu olevan selkeästi hillitymmästä päästä! Näkisin vastaavan kokonaisuuden ennakkoluulottoman teinipojan päällä.

Tyylituomari 1: Kaksi kysymystä: missä paita on, ja onko tuo vyölaukku? Jos tässä olisi seurana valkoinen t-paita, voisi näyttää ihan kivaltakin.

Tyylituomari 2: Asusta viis, mies on komea. Okei, astetta tyylikkäämpi vyölaukku!

Tyylituomari 3: Sukellushousut ja työkaluvyö? Pohdinpa vain, minne miekkonen on matkalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja