Millainen mies haluaisi esiintyä tässä paidassa? Naisraati arvosteli miesten huippumuodin

Tyyliraatimme arvioi tällä kertaa miesten muotia.

Tyyliraati on jo arivoinut naisten syksyn juhlamuodin – onkin siis vain loogista siirtyä seuraavaksi miesten muodin maailmaan! Raatimme arvosteli miesten muotinäytökset maailmalta. Millaisia arviot olivat?

Tutustu Tyyliraatiin!

Tyylituomari 1: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 2: Muodista hän ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Vieraileva tähti, tyylituomari 3: Muotia säänöllisen epäsäännöllisesti seuraava toimittaja, joka innostuu trendeistä yleensä hieman jälkijunassa. Arvostaa kuitenkin pukeutumisessa mukavuutta jopa estetiikan kustannuksella.

Miesten muotia maailmalta

Tyylituomari 1: Siisti paita, saanko minä sen? Kaula-aukko tosin on vähän suuri makuuni. Ihan jees asu, en nyt ihan perusjampalla tätä näkisi.

Tyylituomari 2: Olen kuullut, että v-kaula-aukko olisi seksikäs. Ehkä liika on liikaa? Pidän asun väristä.

Tyylituomari 3: Pidän asun rosoisesta estetiikasta ja näkisin rikotun paidan mielelläni itselläni. Vaikea kuitenkaan kuvitella, kuka mies haluaisi esiintyä valtavassa kaula-aukossa.

Tyylituomari 1: Ovatko nämä nyt ne miesten leggingsit? Hirveät joka tapauksessa. Yläosa on ok, vai johtuuko se vain housujen kamaluudesta...?

Tyylituomari 2: Hihihihi. En kyllä lähtisi miehenä kaventamaan reisiä tuollaisilla mustilla kaistaleilla. Yläosa on tyylikäs.

Tyylituomari 3: Nuo housut näkisin lenkkipolulla niin rohkeiden miesten kuin naistenkin yllä. Yläosa näyttää epämiellyttävän avoimelta yksinään, mutta olisi ehkä parempi, jos alle laittaisi jotain?

Tyylituomari 1: Hyvännäköinen kokonaisuus. Pidän siitä, että pukuun yhdistetään tennarit. Kymppi!

Tyylituomari 2: Kengät ovat mainio väripilkku. Takin malli on ehkäpä vähän hassu. Musta pilkottaminen alaosasta ei toimi.

Tyylituomari 3: Vallan tyylikäs kokonaisuus. Harmaa puku herää eloon kiinnostavan kankaan avulla. Kirkuvan värisistä tennareista en sen sijaan oikein välitä.

Tyylituomari 1: Sulle kävi sitten joku laskuvarjo-onnettomuus?

Tyylituomari 2: Onko se hattivatti? Vai mörkö?

Tyylituomari 3: Tuossa asussa voi varmasti myös yöpyä, jos lähtee telttailemaan? Kätevää!

Tyylituomari 1: Siisti puku! Aukot olkapäissä ovat vähän oudot, toisaalta ilman niitä tämä olisi vain vihreä puku. Kyllä tätä voisi joku käyttää jossakin.

Tyylituomari 2: Hmm, varsin naisellinen yläosa. Voisi toimia androgyynimmälle miehelle.

Tyylituomari 3: Hyvännäköinen puku ja mukavan ronskit kengät, mutta olkapääaukot eivät kyllä ole mieleeni. Voisi olla mielenkiintoinen yksityiskohta, jos alta pilkottaisi ihon sijaan paita.

Tyylituomari 1: Selkeä reivivaate. Nyt klubille tamppaamaan!

Tyylituomari 2: Star Trek? Vai Sherk?

Tyylituomari 3: Bileunivormu suoraan 2000-luvun alusta. Aika ei ole vielä kullannut muistoja.

Tyylituomari 1: Pidän siitä, että puku ei ole musta. Väristä plussaa. Vetoketju on outo.

Tyylituomari 2: Ääh, mustat housut toimisivat paremmin. Mies, älä pukeudu kokopunaiseen. Tämä on käsky.

Tyylituomari 3: Tämä asu on hyvä osoitus siitä, että miesten pukua on vaikea uudistaa onnistuneesti. Väri ja leikkaus toimivat, vetoketjut eivät.

Tyylituomari 1: Vihreää takkia voisin käyttää itse, mutta miksi se on yhdistetty noihin kamaliin housuihin? Ihan hirveät.

Tyylituomari 2: Miksi minulle tulee taas mieleen vain piirettyhahmoja? Nuuskamuikkunen lähti väärille teille.

Tyylituomari 3: Matrix-takki lähti safarille? Kummalliset surffihousut ovat sanalla sanoen hirveät.

Tyylituomari 1: Tämä asu näyttää siltä, että sen kanssa makaillaan sohvannurkassa leffaa katsellen. Arkikäyttöön ehkä Kallioon, hipsterille? En sano ei, viitat ovat kivoja.

Tyylituomari 2: Hämmentävä. Mutta pidän siitä.

Tyylituomari 3: Ihana viitta, haluan sen itselleni! Hyvä kuosin ja luonnollisen värimaailman yhdistelmä. Takissa on myös mukavasti volyymia.

Tyylituomari 1: Tämä on kuin hieman keskeneräinen karateasu plus turvavyö kautta vesijuoksuvyö plus kylpytakki. Yläosa voisi toimia yksinään. Sandaaleja en ymmärrä.

Tyylituomari 2: Ei ei ei. Tämä ei toimisi edes toimistopukeutumisena helteillä. Polvipituiset puvunhousut ovat naurettavat.

Tyylituomari 3: Pidän asun aasialaisvaikutteista, mutta en kyllä usko, että asu miellyttäisi silmääni tullessaan vastaan kadulla. Terveyssandaaleista plussaa.

Tyylituomari 1: Mitä tuossa housunlahkeessa hapsottaa? Todella oudonmalliset housut muutenkin. Takki on ok, vähän ehkä tuoksuu 1980-luvulta.

Tyylituomari 2: Yläosa on tyylikäs, mielenkiintoinen. Housujen hapsut puolestaan eivät. Jätetään hapsut naisille, jooko?

Tyylituomari 3: Vallan kiva arkiasu retrosta innostuneelle tyylitaiturille. En näkisi tätä yli 35-vuotiaan miehen päällä.

Tyylituomari 1: Tästä pisteet. Kiva kokonaisuus. Näkisin, että tyyppi on menossa cooliin mainostoimistoon töihin.

Tyylituomari 2: Paras kokonaisuus. Miehet, jos haluatte oikeasti säväyttää, ottakaa tästä mallia!

Tyylituomari 3: Tästä tulee kummallisella tavalla mieleen lännenelokuvat. En pidä mielikuvasta.

Tyylituomari 1: Tulee mieleen Suomen kesä: rannalle menossa, mutta ilman takkia ei uskalla. Nämäkään vaatteet eivät oikein sovi yhteen. Takki on kyllä ihan ok.

Tyylituomari 2: Kylmä, kuuma, kylmä, kuuma. Ovatko nuo uimashortsit? Toivottavasti.

Tyylituomari 3: Tämä asuu tuntuu olevan selkeästi hillitymmästä päästä! Näkisin vastaavan kokonaisuuden ennakkoluulottoman teinipojan päällä.

Tyylituomari 1: Kaksi kysymystä: missä paita on, ja onko tuo vyölaukku? Jos tässä olisi seurana valkoinen t-paita, voisi näyttää ihan kivaltakin.

Tyylituomari 2: Asusta viis, mies on komea. Okei, astetta tyylikkäämpi vyölaukku!

Tyylituomari 3: Sukellushousut ja työkaluvyö? Pohdinpa vain, minne miekkonen on matkalla.

Lue myös:

    Uusimmat