Tekeekö Angelina Jolie -vilauttelu paluun? Tyyliraati arvioi syksyn juhlamuodin

Tyyliraatimme arvioi juhlamuotiluomukset maailmalta. Mikä on sinun suosikkisi?

Elämme loppukesää, mutta syksyn ja talven huippumuoti on esitelty catwalkeilla jo hyvissä ajoin. Tyyliraatimme arvioi syksyn juhlamuotiluomukset maailmalta. Kenen luomus ihastutti, kuka aiheutti raadissa lähinnä huvitusta?

Tyylituomari 1: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 2: Muodista hän ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Vieraileva tähti, tyylituomari 3: Muotia säänöllisen epäsäännöllisesti seuraava toimittaja, joka innostuu trendeistä yleensä hieman jälkijunassa. Arvostaa kuitenkin pukeutumisessa mukavuutta jopa estetiikan kustannuksella.

Syksyn 2015 muotia

Tyylituomari 1: Catwalkilla näkee jatkuvasti näitä läpinäkyviä yläosia. Menevätkö nämä oikeasti johonkin kauppaan? Jos, kuka näitä käyttää? Eihän tuossa ole järkeä. "Onnea hääpäivänänne, ihanaa, ai katsos, nännini näkyy".

Tyylituomari 2: Hahahaha. Catwalkille, kyllä. Töihin, annas kun mietin...

Tyylituomari 3: Tämä on sellainen asu, josta voi poimia omaan pukeutumiseensa lähinnä ideoita. Toispuoleisuus on näköjään tekemässä tuloaan, mutta itse pidän mieluusti olkapäät ja sääret peitossa. Neonpinkki hörhelöhelma tuo mieleen Barbien – mielikuva, joka ei ole kirjoissani positiivinen.

Tyylituomari 1: Hyvän tähden, miten ihana yläosa! Käyttäisin takkina. Mallihan tässä käyskentelee ihan ilman paitaa, enkä usko, että kukaan oikeasti pukeutuisi näin. Mutta tämän punaisen viittaluomuksen ottaisin!

Tyylituomari 2: Ihana viittamainen yläosa – tulee mieleen Punahilkka. Paidan tosin laittaisin alle ja käytännöllisempi se olisi pidemmillä hihoilla. Punainen väri sopii syksyyn.

Tyylituomari 3: Ihana paljettihame! Sen sijaan dramaattisesta viittamaisesta takista tulee mieleen Lumikin paha äitipuoli. Takissa on kylläkin hyvin kaunis leikkaus.

Tyylituomari 1: Materiaali näyttää ihanan liehuvalta. Erikoisen peittävä pitkine hihoineen! Väri on kamala, yksityiskohta hauska.

Tyylituomari 2: Ainoa mikä tulee mieleen: Star Wars.

Tyylituomari 3: Tämä asu ei vie ajatuksia millekään aiemmalle vuosikymmenelle, hyvä! Sporttisen näköinen henkseliosa rikkoo kauniisti liehuvan mekon runollisuutta hauskasti.

Tyylituomari 1: Jaaha, isoäidin verho on lähtenyt kaupungille.

Tyylituomari 2: Kaunis siluetti. Sopisi syksy- tai talvihäihin.

Tyylituomari 3: Kaunis epäsymmetrinen kuosi ja värimaailma on moderni tulkinta klassisesta flamenco-mekosta. Näkisin mekon mielelläni esimerkiksi lyhyttukkaisen Michelle Williamsin päällä punaisella matolla.

Tyylituomari 1: Tämä on niitä tyylejä, joihin en itse koskaan taipuisi. En saisi itseäni näyttämään näin tyylikkäältä. Upea takki, voisin ottaa sen kaappiin juhla-asukseni.

Tyylituomari 2: "On mulla hauska täti, tuo täti Monika!" Mutta moderni sellainen. Tämä look puhuttelee. Ja ihana huomata, että pikku myy -nuttura on muotia tällä kertaa syksyllä!

Tyylituomari 3: Takissa on hauska slaavilainen fiilis, mutta romanttinen kuosi vaatisi seurakseen jotain arkisempaa kuin tyllillä vuoratun kellohameen. Esimerkiksi rikkinäiset farkut loisivat hyvän kontrastin.

Tyylituomari 1: Suihkuverho kohtaa nudismin? Ideana kiva, mutta tähänkin kaivattaisiin alle vähän jotakin peittävää. Ideana pitkä, liehuva takki miellyttää.

Tyylituomari 2: Kauniisti korostuvat hartiat tässä. Mutta läpinäkyvyys hämmentää.

Tyylituomari 3: Unohdit sitten pukea päivävaatteet yllesi aamusuihkun jälkeen? Takki voisi toimia paremmin eri värisenä.

Tyylituomari 1: Siis tämäkö ei ole morsiuspuku? Mikäs tämä pää-amppeli on? Yläosa on selkeästi taidetta, alaosa lastenhuoneen verhoa. Ei.

Tyylituomari 2: Jään tapittamaan: mitä kaikkia metsäneläimiä mekosta löytyykään? Kangas kiehtoo, mutta sopisi paremmin lastenhuoneen tapetiksi.

Tyylituomari 3: Liisa Ihmemaassa? Tässä asussa on liikaa kaikkea. Puku voisi olla raikas tuulahdus hääpukukentällä, mutta massiiviset hihat ja outo pyhimysmäinen hiuskoriste pilaavat sen.

Tyylituomari 1: Jostakin mieleeni tulee Black Swan -elokuva. Ihan jees, en itse käyttäisi.

Tyylituomari 2: Tämä malli ei korosta kauniisti naisellisia muotoja, ei sitten yhtään. Tasapaksu mekko ei ole mieleeni.

Tyylituomari 3: Tosiaan, voimakas Black Swan -tunnelma! Klassisen kaunis puku, josta kirjailtu materiaali tekee kiinnostavamman. Hiushörhelön jättäisin kuitenkin kaappiin.

Tyylituomari 1: Hir-ve-ä.

Tyylituomari 2: Housuissa on jujua, mutta rintojen pilkistäminen tuolta alta... hämmentävää. Ei. Tämä on kuin aikuisviihde-elokuvasta.

Tyylituomari 3: Huh! Pidän mittasuhteilla leikittelystä, mutta tässä asussa jotain on mennyt pahasti pieleen. Vatsan paljastamisen vielä ymmärrän, mutta jos malli nostaisi käsiään, rinnat pullahtaisivat ulos.

Tyylituomari 1: "Kaaduin kangaskaupassa ja tää vaan jäi tähän..." Housut ovat kamalan väriset, yläosa vähän parempi. Ei silti jatkoon.

Tyylituomari 2: Viittamainen yläosa sopinee syksyyn. Tässä jujuna on kiiltävät kankaat, hyvää vaihtelua syksyisille, paksuille kankaille.

Tyylituomari 3: Voin vain kuvitella, mitä suunnittelijalla on liikkunut päässään: "Kaikkihan tykkäävät kullasta ja kimalluksesta, eikö?" Pieleen meni.

Tyylituomari 1: No nyt on perinteistä. Melko mummoisa look. Tämän voisin nähdä oikeasti käytössä tädillä jossakin sukujuhlassa.

Tyylituomari 2: Ihana! Ja nuo kengät! Täti Monika -look selvästi puree minuun.

Tyylituomari 3: Saa olla aika topakka täti, jotta haluaa vetää tämän asun ylleen, vaikka näen kyllä, että joku varttuneempi nainen voisi haluta sonnustautua asuun esimerkiksi rippijuhliin. Sanalla sanoen vanhanaikainen.

Tyylituomari 1: Se on muuten varma, että nuo hapsuset menevät tuhannen solmuun pienessäkin tuulenvireessä. Outo yhdistelmä, ei minun makuuni.

Tyylituomari 2: Hapsut olivat in, mutta eivät varmaan aivan tässä muodossa, tuolla katukuvassa.

Tyylituomari 3: Hapsumekko sopii täydellisesti mallille, joka sitä esittelee. Arjessa minin voisi yhdistää kapeisiin housuihin. Kauniin haarniskamainen olkalinja.

Tyylituomari 1: I-ha-na. Käyttäisin tätä työmatkalla viittana. Ja juhlissa. Ja kotona. Ja...

Tyylituomari 2: Rakastan tätä. (Muista tosin laittaa hame tai housut alle.) Syntisen seksikäs.

Tyylituomari 3: Viime syksynä muotiväki veti harteilleen torkkupeiton ja tänä syksynä ilmeisesti päiväpeiton. Todellisuudessa viitta toimisi varmasti hyvin kapeiden housujen kaverina.

Tyylituomari 1: Jotenkin raskas kokonaisuus. Tuo hiha on kamala. Aivan kuin se sanoisi "minulla on leikisti tatuointi".

Tyylituomari 2: Angelina Jolie -vilauttelu näyttää tekevän paluun tänä syksynä. Saa nähdä, nähdäänkö punaisella matolla samettisia iltapukuja, joissa on erittäin korkea halkio.

Tyylituomari 3: Hyh, 90-luvulta tuttu sametti tekee paluun. Siitä vain ompelukoneen äärelle ja leikkelemään verhoja!

Tyylituomari 1: Siis miten ihmisen voi saada näyttämään näin paljon sohvalta? Todella raskaan oloinen kangas. En lämpene.

Tyylituomari 2: Mennyt on aina muodissa, mutta en kyllä haluaisi palata keskiajalle.

Tyylituomari 3: Tämän asun ei pitäisi toimia, mutta pidän siitä silti! Upeista koruista tulee mieleen Kleopatra.

Lue myös:

    Uusimmat