Milla Aronen, 21, katosi jäljettömiin kesällä – nuori mies myöntää nyt olleensa osallinen naisen kuolemaan

5:20
Milla Arosen ruumis on edelleen kateissa. Näin rikosta analysoi MTV Uutisten rikostoimittaja Eetu Ruonakoski.

Vuonna 1995 syntynyt mies on kertonut olevansa osallinen 21-vuotiaan Milla Arosen kuolemaan viime kesänä Somerolla Varsinais-Suomessa, kertoo poliisi.

Aronen katosi kesäkuussa kesken varusmiespalveluksen, ja poliisi kertoi myöhemmin tutkivansa henkirikosta.

Vuonna 1995 syntynyt mies on tähän saakka kiistänyt kuulusteluissa osallisuutensa tapahtuneeseen, mutta kertoo nyt olevansa osallinen uhrin kuolemaan, poliisi kertoo.

Mies vangittiin epäiltynä henkirikoksesta elokuun lopussa. Tapausta tutkitaan murhana.

Pikavippejä Arosen nimissä

Poliisi on kertonut aiemmin, että tekoon on liittynyt suunnitelmallisuutta ja harkintaa ja epäilty olisi käyttänyt uhrin henkilötietoja muun muassa pikavippien ottamiseen.

Milla Aronen katosi kesäkuussa, ja hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi 8. ja 9. kesäkuuta välisenä yönä. Arosen ruumis on edelleen kateissa, vaikka sitä on etsitty laajalta alueelta kesän, syksyn ja talven aikana.

–  Nyt etsintäalueita on pystytty rajaamaan tarkemmin, mutta rikoksesta epäillyn kertomasta huolimatta ruumista ei ole toistaiseksi löydetty. Etsintöjä jatketaan edelleen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen keskusrikospoliisista tiedotteessa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja