Milla Aronen katosi kesken varusmiespalveluksen puoli vuotta sitten – ruumis yhä kateissa: "On tapauksia, että epäilty on tuomittu henkirikoksesta, vaikka ruumista ei ole löytynyt"

21-vuotias varusmies Milla Aronen on edelleen kateissa 5:20
Tämä Arosen katoamisesta tiedettiin reilu kuukausi sitten.

Poliisi on tarkistanut useita vinkkejä epäillyn henkirikoksen uhriksi joutuneesta Milla Arosesta.

Marraskuun loppupuolella poliisi julkaisi kartan ja toivoi yleisöltä vihjeitä Milla Arosen viimeisistä liikkeistä. Milla Arosen uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi Somerolla kesäkuussa. Naisen ruumista ei kuitenkaan ole löydetty etsinnöistä huolimatta.

– Vinkkejä olemme saaneet ja asioita on tarkasteltu. Valitettavasti Milla Arosen löytymiseen johtanutta vihjettä emme ole saaneet eli etsintä jatkuu edelleen, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen keskusrikospoliisista.

Viimeksi poliisi on etsinyt Arosen ruumista toissaviikolla. Toivonen kertoo, että muutamaa paikka tullaan vielä tarkistamaan yleisövihjeiden perusteella.

– Etsittävät alueetkin ovat kutakuinkin samoja, pieniä tarkennuksia niihin on voinut tulla.

Murhasta epäilty vaikenee

Murhasta epäilty vuonna 1995 syntynyt mies on ollut tutkintavankeudessa elokuun lopusta saakka. Poliisi on aiemmin kertonut, että mies ei ole kuulusteluissa juurikaan puhunut. Tämä on vaikeuttanut tapauksen tutkintaa.

– Tilanteeseen ei ole tullut suurta muutosta eli mies ei ole kuulusteluissa juuri puhunut. Syyllisyytensä hän on kiistänyt, Toivonen sanoo.

Tapauksen esitutkintamateriaali lähti tänään eteenpäin asianosaisille loppulausuntoja varten. Poliisi yrittää saada materiaalin vielä ennen vuodenvaihdetta syyttäjälle, sillä syytteen noston määräpäivä on 9. tammikuuta. Jos lisätutkimuksia ei tule, tapaus on oikeudessa tammikuun lopussa.

– On tapauksia, että epäilty on tuomittu henkirikoksesta, vaikka ruumista ei ole löytynyt.

Alla poliisin julkaisema kartta.

aronen_kartta123

Lue myös:

    Uusimmat