Miksi pidätte hoikkaa vaimoani friikkinä, koska hän on naimisissa lihavan miehen kanssa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen erittäin lihava, 140 kg. Vaimoni on seksikäs, 50-kiloinen, lähes jokaisen unelma. Miksi monet pitävät vaimoani friikkinä vain sen takia, että minä olen niin läski? Miksi heillä on tarve kritisoida? Mitä ajattelisit nähdessäsi tällaisen parin?" kysyy nimimerkki mukavaläski.

Näin naiset vastasivat

"En varmaan sen kummemmin ajattelisi. En ylipäätään hirveästi tuhlaa aikaa muiden parisuhteita miettien. Jos jokin asia mieltä kutkuttaisi, ehkä se, millaiset seksiasennot tällaisella parilla toimivat."
– 33, avoliitossa

"Ei tämän pitäisi olla sivulliselle kuuluva asia. Jos olette onnellisia ja terveitä, hieno asia."
– 56, ei suhdestatusta

"Jos ajattelisin jotain teidät kohdatessani, en ajattelisi parisuhdettanne. Ennemmin tulisi mieleen, että sinulla itselläsi olisi mukavampi olla hieman keveämpänä. Kokeile ja ylläty!"
– 45, parisuhteessa

"Että sun täytyy olla se suhteen leppoisampi osapuoli. Tai että sinulla on esimerkiksi rahaa kivasti. Tai tutustuitte ja rakastuitte ihan muuhun kuin toistenne kiloihin? Voihan 50-kiloinen nainen olla sisältä pelkkää paskaa, samoin kuin 150-kiloinen nainen."
– 35, parisuhteessa 

"Tuskin ajattelisin mitään. Pareja on monenlaisia. Eivät kilot määritä parisuhdetta. Itsekin olen seurustellut aikaanaan huomattavasti lihavamman miehen kanssa."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat