Pidätkö tätä suosittua seksiasentoa vähän tylsänä? Näin muokkaat siitä kuumemman

Lähetyssaarnaajan ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen!

Lähetyssaarnaaja on seksiasentojen klassikko, se tutuista tutuin. Asento on erityisesti naisten mieleen – jopa aikuisviihdetähti Asa Akiran suosikki –, mutta miehiä asento ei aina miellytä. Moni pitääkin lähetyssaarnaajaa tylsänä valintana petipuuhiin.

Huffington Post pyysi seksiterapeutteja kertomaan vinkkinsä siihen, kuinka seksiasentojen "vaniljasta" voisi tehdä mausteisemman version.

Ymmärrä, että seksi lähetyssaarnajassa voi olla villiä

– Lähetyssaarnaaja voi olla ihanaa ja romanttista tai se voi olla todella rankkaa ja eläimellistä, vakuuttaa Speaking of Sex -podcastin juontaja Chris Maxwell Rose.

– Seksikokemus on kiinni enemmän asenteesta kuin asennosta.

Rose kehottaa miettimään, haluaako enemmän suudelmia kaulaan vai puremia solisluulle. Entä romanttista katsekontaktia vai tuntemuksiin keskittymistä silmät kiinni?

Muistakaa CAT

Monelle naiselle yhdyntä sellaisenaan ei riitä orgasmiin asti. Suurin osa naisista kaipaakin klitoriksen stimulaatiota päästäkseen hekuman huipulle. Tässä kohden CAT-tekniikka voi tulla avuksi. Se on muunneltu versio lähetyssaarnaajasta.

Asennossa mies nostaa itseään hieman ylemmäs ja eteenpäin niin, että hänen rintakehänsä on noin naisen olkapäiden tasolla. Näin mies voi stimuloida liikkuessaan lantiollaan naisen klitorista.

Journal of Sex and Marital Therapy -julkaisussa vuonna 2008 esitellyssä tutkimuksessa naiset, jotka kokeilivat CAT-asentoa, kasvattivat orgasmien määräänsä 56 prosentilla.

Koskettele itseäsi

Alla oleva nainen voi kosketella kumppaniaan tai itseään, vinkkaa seksologi Sadie Allison.

– Kumppanisi tulee hulluksi innostuksesta katsoessaan sinun masturboivan, mutta se on myös hyvin voimaannuttaavaa naiselle tyydyttää itseään siinä hetkessä. Koskettelemalla itseäsi otat kontrollin omasta nautinnostasi ja orgasmistasi.

Lupa liikkua

Rose muistuttaa, että kuten minkä tahansa muunkin asennon kohdalla, liikkuvuus tekee seksistä parempaa. Älä siis makaa paikallasi kuin kuollut meritähti.

Löydä oikea kulma, kallista lantiota ja hiero itseäsi kumppaniasi vasten, hän vinkkaa naisille. Yksi vaihtoehto on myös sujauttaa lantion alle tyyny, joka kallistaa vartaloa sopivasti.

Älä pelkää puhua tuhmia

Seksin aikana on tärkeää kommunikoida ja osoittaa kumppanille, kuinka paljon nauttii. Koska aivot ovat suurin elin, tuhmien puhuminen voi piristää mitä tahansa seksiä.

– Muista voihkia (tai huutaa!) ja jakaa suloiset tai likaiset ajatuksesi hänen korvaansa, vinkkaa Allison.

Mutta mitä sitä sitten sanoisi? "Tunnut niin hyvältä sisälläni" on yksi asiantuntijan ehdotus.

Allisonin mukaan positiivinen kannustus ja seksikäs puhe saavat kumppanin villiksi, kohottavat egoa ja saavat hänet tekemään parhaansa naisen nautinnon eteen.

Penisrengas avuksi

Värisevä penisrengas voi auttaa naista orgasmin saavuttamisessa. Seksiterapeutti Megan Fleming kertoo sen johtuvan siitä, että ne stimuloivat klitorista yhdynnän aikana. Lisäpisteita rengas saa siitä, että ne auttavat miestä kestämään kauemmin sängyssä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja