Miksei nainen halua olla seksissä päällä? Raati vastaa: "Asentovaihtoehtoja on lukemattomia..."

Kolme seksiasentoa, jotka ovat hauskoja vain teoriassa 0:31
KATSO MYÖS: Näitä ei ehkä kannata kokeilla! Kolme seksiasentoa, jotka ovat hauskoja – vain teoriassa...

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen uudessa suhteessa naisen kanssa. Kun harrastamme seksiä, hän ei halua olla päällä. Kaikki muut asennot kyllä käyvät. En haluaisi aina tehdä kaikkea työtä. Kun olen ollut muissa suhteissa, naiset ovat ratsastaneet mielellään, ja ovat nauttineet parhaiten. Mitä voisin tehdä; mikä voisi olla syy tälle?" kysyy nimimerkki Pettynyt.

Näin raati vastasi

"Epämukava asento hänelle, tai häpeää omaa kroppaansa."
– Nainen, 32, sinkku

"Hän ei selvästikään pidä päällä olemisesta. Hän on ainoa, joka tietää syyn sille, miksei hän halua ratsastaa. Eri ihmiset nauttivat eri asioista. Keskustelkaa asiasta avoimesti. Asentovaihtoehtoja on lukemattomia, joten ei kai se yhteen asentoon voi kaatua."
– Nainen, 36, sinkku

"Liittyykö asiaan esim. kehohäpeää tai muuta epävarmuutta? Kehumalla ja kertomalla, miten paljon pitäisit siitä, jos kumppanisi olisi päällä, saatat saada hänet rohkaistumaan. Kenties hän ei ole aiemmin onnistunut nauttimaan kyseisessä asennossa."
– Nainen, 38, naimisissa

"Itse en tykkää ratsastaa, johtuen siitä että olen niin lyhyt. Asento ei ole miellyttävä, koska en pysty liikuttamaan itseäni mukavasti päällä ollessani. Kaikki emme ole samanlaisia, vaan nautimme erilaisista asioista ja asennoista."
– Nainen, 47, naimisissa

"Kaikki eivät niin nauti siitä. Se ei välttämättä tunnu naiselle hyvältä. Ehkä hänkin haluaa nauttia, ja ajattelee, että joku muu asento sopisi molemmille. Oletteko kokeilleet esim. kyljeltään takaapäin, ja hyväilet häntä samalla? Jos et jaksa "perinteistä"."
– Nainen, 48, jonkinlaisessa etä-parisuhteessa

"Päällä ollessa ei vain tunnu yhtä hyvältä kuin muissa asennoissa. Voihan siinäkin nyt joskus olla, mutta en tätä asentoa suosi, jos jokin muukin vaihtoehto on. Ihmiset ovat sillä tavalla katsos yksilöitä. Kokeilkaa asentoa, jossa nainen makaa kyljellään vieressäsi, tai (jos haluatte enemmän kikkailla) asentoa, jossa hän makaa selin päälläsi?"
– Nainen, 36, avoliitossa

"Ehkä hän on epävarma omasta vartalostaan, painostaan, tai vaihtoehtoisesti kokematon seksissä. Luulen, että hän tarvitsee kannustusta ja turvallista ilmapiiriä kokeiluun. Kehut auttavat aina. Hienoa, että välität naisen nautinnosta!"
– Nainen, 37, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat