Mikko Koskisen loppukauden peliesitykset huolestuttavat tuoretta Edmonton-luotsia – "Hän näytti väsyneeltä"

Edmonton Oilersin tuore päävalmentaja Dave Tippett etsii joukkueensa ykkösvahti Mikko Koskiselle varamaalivahtia siirtomarkkinoilta.

Tippett aloittaa ensi kaudella Edmontonin päävalmentajana. Vaikka joukkue on vielä kokeneelle valmentajalle uusi, ehti hän seurata Edmontonin otteita jo viime kaudella. Varsinkin Edmontonin ykkösvahdin paikan viime kaudella napanneen Mikko Koskisen otteet olivat tarkassa seurannassa.

Koskinen nousi kesken viime kauden Edmontonin ykkösvahdiksi ohi Cam Talbotin. Tippett huomasi kuitenkin pitkän runkosarjan aikana, että 55 ottelua torjuneen suomalaisvahdin taso laski kauden edetessä väsymyksen vuoksi. Seura etsiikin kuumeisesti varamaalivahtia siirtomarkkinoilta.

– Tarvitsemme toisen kaverin, joka voi pelata. Seurasin Koskista eri hetkinä viime kaudella. Hän näytti ajoittain todella vahvalta, mutta noin viimeisen kuukauden aikana hän näytti väsyneeltä. Hän oli pelannut paljon pelejä, Tippett kuvailee Koskisen kautta NHL:n verkkosivuilla.

Koskinen palasi viime kaudeksi Pohjois-Amerikkaan kuuden Euroopassa pelatun kauden jälkeen. Kaksimetrinen Koskinen on huomioitu Tippettin papereissa tarkasti, mutta suomalaisvahdin työkuormaa on laskettava.

– Odotan innolla hänen kanssaan työskentelyä. Hänen pelissään on todella hyviä ominaisuuksia. Tarvitsemme silti jonkun, joka ottaa taakkaa pois hänen hartioiltaan, Tippett kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat