Mikko Ilonen nälkäisellä tuulella Sydneyssä – huippukierros ja suosikkiravintolaan Bondi Beachille

Mikko Ilonen oli pitkään suomalaisen golfin ykkösnimi, mutta hän on tippunut pikku hiljaa taustalle. Ilonen osoitti kuitenkin uuden tulemisen merkkejä Australian avoimessa mestaruuskisassa. 

Videolla Mikko Korhosen vaikea päätös European Tourin kisassa


Ilonen pelasi hyvän kolmannen kierroksen Sydneyn tuulisissa oloissa ja nakutti 68 lyöntiä eli neljä alle parin. Kuusi birdietä ja kaksi bogia tehnyt Ilonen on kisassa 18. sijalla, kymmenen lyöntiä kisaa johtavaa Abraham Anceria perässä.

Ilonen kehui Facebook-sivuillaan, että päivä oli hyvä tiiltä viheriölle asti. Ilonen osasi ottaa myös ilon irti Australian muusta tarjonnasta. 

– Yksi päivä jäljellä, mutta sitä ennen illallinen Sydneyn suosikkiravintolassani Blancassa, Bondi Beachilla. 


Ilonen on kolmen kierroksen jälkeen tuloksessa kolme alle. Australian kisassa jaetaan palkintorahaa 1,1 miljoonaa euroa. 

Ilonen on pitänyt kuukauden kilpailutauon. Ensi viikolla on ohjelmassa Melbournessa maailmancupin osakilpailu. Hän pelaa Mikko Korhosen parina. 

Korhonen on tätä nykyä korkeimmalla majaileva suomalaisgolfari maailmanlistalla, 103:s. Kim Koivu on sijalla 182, Kalle Samooja sijalla 207 ja Tapio Pulkkanen sijalla 238.

Ilonen, 38, on maailmanlistalla 325:s. 

Lue myös:

    Uusimmat