Real Madridin teinisensaatio muutti Espanjaan koko perheen voimin – seura vaati Sergio Ramosin kyydissä harjoituksiin kulkevaa brassia poistamaan ensitöikseen hammasraudat

Heinäkuun 12. päivä vuonna 2000 syntynyt Vinícius Júnior siirtyi Real Madridiin 18. syntymäpäivänään viime vuonna. Brasilialaisseura Flamengon kasvatista maksettiin 61 miljoonaa euroa ja hänestä toivotaan seuran seuraavaa pitkäaikaista ykköskärkeä.

Cristiano Ronaldo on poissa ja Karim Benzema ikääntyy. Real Madrid on joutunut miettimään tulevaisuuttaan. Mietinnän tuloksena se hankki viime vuonna sopimuksen solmimisen hetkellä 16-vuotiaan Viníciuksen, joka oli debytoinut Flamengossa vain kymmenen päivää aikaisemmin ja pelannut aikuisten tasolla jalkapalloa 17 minuuttia.

Nuorukaisen saapuessa Madridiin seura oli iloinen positiivisesta ja hymyilevästä pojasta, mutta esitti välittömästi vaatimuksen: hammasraudoista on päästävä eroon.

Seura oli huolissaan rautojen aiheuttamasta vaarasta, jos pelaaja saa esimerkiksi iskun kyynärpäästä suuhunsa ottelun tuoksinassa.

Samaan aikaan kun nuori mies yrittää viedä Real Madridin uuteen menestykseen Euroopassa, hän itse on ajokortittomana naapurustossa asuvien joukkuetoveriensa varassa. Bleacher Reportin mukaan naapureihin lukeutuvilta Karim Benzemalta, Sergio Ramosilta, Marcelolta, Casemirolta ja Luka Modricilta löytyy kuitenkin isällistä huolenpitoa päivittäisen kyydin muodossa harjoituskeskukseen.

Vinícius ei nauttinut syksyllä peliajasta Julen Lopeteguin alaisuudessa, vaan vietti aikansa Castillassa, Madridin reservijoukkueessa. Santiago Solarin astuessa ruoriin tilanne muuttui tämän laittaessa uskonsa nuoreen brasilialaiseen. Viime viikolla Viníciuksesta tuli kuluvan vuosisadan nuorin El Clásicossa pelannut Real Madrid -pelaaja.

Viníciuksen mukana Rio de Janeirosta Madridiin muutti koko perhe. Isä, äiti, sisko, kaksi veljeä, veljentytär ja setä.

Toisin kuin Vinícius itse, isä ei ole tatuointien ystävä. Isällä ja pojalla on kuitenkin diili: poika ottaa tatuoinnin uransa jokaisen merkittävän virstanpylvään kohdalla. Neljäs tatuointi tulee, jos hän iskee keskiviikkona maalin Ajaxin verkkoon Mestarien liigassa.

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

 

Lue myös:

    Uusimmat