Mikael Forssell muistelee ensikohtaamistaan Metti-vaimonsa kanssa – ravintolan henkilökunta teki illallisen päätteeksi erikoisen eleen

Muotibloggaaja Metti Forsselin tyylivinkit 2:10
Metti Forssell antaa parhaat vinkkinsä oman tyylinsä löytämiseen.

Metti ja Mikael Forssell juhlistivat vuosipäiväänsä viikonloppuna. 

Ex-jalkapalloilija Mikael Forssell  ja hänen sosiaalisen median parissa työskentelevä Metti-vaimonsa viettivät vastikään kahdeksatta vuosipäiväänsä. 

Pariskunta juhlisti  ensikohtaamistaan ravintolaillallisen merkeissä viikonloppuna. Mikael julkaisi illallisesta kuvia Instagram-tililleen. Upeasta tyylistään tunnettu Metti oli pukenut ylleen valkoisen, vartalomyötäisen mekon ja asuun sointuvat kultaiset korvakorut.

Kuvapäivitystensä yhteydessä Mikael paljasti hupaisan seikan heidän ensitreffeiltään. 

– Tasan kahdeksan vuotta sitten meidän ensimmäisillä treffeillä, Mikael aloittaa kirjoituksensa. 

⁣– Koko ravintolan jalkapalloa rakastava henkilökunta tuli illallisen jälkeen onnittelemaan ja halaamaan Mettiä, koska oli saanut minut omakseen.  Enpä olisi itse voinut asiaa paremmin ilmaista. Hyvää vuosipäivää vaimo, Mikael jatkaa kirjoituksessaan. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Myös Metti on muistanut puolisoaan Instagram-kuvassa. 

– Upea vuosipäiväillallinen rakkaani Mikael Forssellin kanssa, Metti kirjoitti kuvakollaasin yhteyteen. 

Väitteitä toisesta suhteesta

Metti avautui kesäkuun lopussa sosiaalisessa mediassa julkisuuden varjopuolista. 

Metti Forssell aloitti videonsa kertomalla saaneensa muutaman päivän aikana runsaasti pahoittelevia viestejä, joiden syytä hän on kummastellut kovasti. 

Videolla Forssell kertoi hänelle selvinneen pahoitteluviestien lähettäjien olleen siinä käsityksessä, että hänen aviomiehellään on suhde toisen naisen kanssa. Metti Forssell kertoi videolla, ettei tämä pidä paikkansa ja kertoi, että pariskunta on aiemminkin joutunut virheellisesti moisten puheiden kohteeksi siksi, että he ovat julkisuudessa. 

Metti ja Mikael Forssellilla kaksi pientä lasta: 6-vuotias tytär Lilia sekä 3-vuotias poika Lucas. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014. 


Lue myös:

    Uusimmat