Metti Forssell avautuu julkisuuden varjopuolista: "Eikö kukaan voi hyväksyä sitä, että jotkut ovat onnellisia"

Muotibloggaaja Metti Forsselin tyylivinkit 2:10
Muotibloggaaja Metti Forssell antaa parhaat vinkkinsä oman tyylin löytämiseen

Metti Forssell tyrmää aviomieheensä Mikael Forsselliin liitettyjä huhuja Instagram-tilillään julkaisemassa videossa.

Bloggaaja Metti Forssell julkaisi tiistaina 30. kesäkuuta Instagram-tilillään videon, jolla nainen avautuu harvinaisella tavalla kokemistaan julkisuuden varjopuolista. Metti Forssell on ollut naimisissa jalkapallotähti Mikael Forssellin kanssa vuodesta 2014. Metti Forssell aloittaa videonsa kertomalla saaneensa muutaman päivän aikana runsaasti pahoittelevia viestejä, joiden syytä hän on kummastellut kovasti. 

Videolla Forssell kertoo hänelle selvinneen pahoitteluviestien lähettäjien olleen siinä käsityksessä, että hänen aviomiehellään on suhde toisen naisen kanssa. Metti Forssell kertoo videolla, ettei tämä pidä paikkansa ja kertoo, että pariskunta on aiemminkin joutunut virheellisesti moisten puheiden kohteeksi siksi, että he ovat julkisuudessa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tehdään ihan tuulesta temmattuja juttuja meistä, mikä on tosi, tosi ikävää. Monta kertaa on tullut sellainen fiilis, että eikö vaan kukaan voi hyväksyä sitä, että jotkut ovat onnellisia ja on onnellinen perhe ja kaikki on hyvin. Mutta niin ei vaan voi yksinkertaisesti olla, niin sitten yritetään aina kaivella jotain. 

Forssell puhuu videolla siitä, kuinka virheellinen uutisointi ja erilaiset juorut saattavat olla erittäin haitallisia niiden kohteina oleville. 

– Koska me ollaan julkisuudessa, niin eihän me olla tavallaan ihmisiä kenellekään, vaan mehän ollaan vaan viihdettä.

Forssellin mukaan kyseessä oleva tapahtuma, josta pettämishuhut ovat lähteneet liikkeelle, on käsitelty pariskunnan välillä, eikä siinä ole mitään epäselvää, tai tapahtunut kenenkään osalta mitään väärää.

Naisen julkaisema video on saanut osakseen runsaasti tukea kommenttikentässä. 

– Mä toivon teille kaikkea hyvää, eräs seuraaja toteaa sydänten kera. 

– Tsemppiä! toinen toivottaa.

Metti ja Mikael Forssellilla kaksi pientä lasta: 6-vuotias tytär Lilia sekä 3-vuotias poika Lucas.

Lue myös:

    Uusimmat