Mikä on täydellinen joululahja miehelle? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on täydellinen joululahja miehelle? Mitä toivoisit?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Käytännöllisyys, enkä tarkoita nyt sukkia. Jokaisella miehellä on jokin harrastus/asia, johon tarvitsee uusia tarvikkeita. Perehdy siihen, mitä mies tekee vapaa-ajallaan ja löydät 'ostoskeskuksen' verran vaihtoehtoja"
– 36, sinkku

"Lahjan täydellisyyttä on sinänsä turhaa miettiä, sillä pohjimmiltaan tärkeintä on toisen muistaminen. Yleensä myös toiselta voi rohkeasti kysyä kautta rantain, että mitä hän toivoisi lahjaksi. Toki myös yllätysmomentti on kiva asia, etenkin silloin, jos tuntee toisen niin hyvin, että tietää mistä hän voisi pitää. Jaa, mitä minä toivoisin? Maailmanrauhaa, aseiden katoamista ja maailmanlaajuista yhteistä linjaa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi."
– 37, sinkku

"Toivoisin jotain yllättävää tai vähintäänkin miellyttävää palvelua tai kokemusta. Esimerkiksi erotiikan ja kulinarismin täyttämä hotelliviikonloppu, jonka aikana syödään ja naidaan, eikä tehdä mitään muuta. Myös viikonloppureissu Keski-Eurooppaan voisi piristää. Kohteessa samat aktiviteetit muutamalla taverna- tai pubireissulla höystettynä. Näitä halvempi vaihtoehto voisi olla pullo hyvää italialaista punaviiniä (katse myyntihyllyn yläreunaan). Nautitaan oikean hetken tullen, silloin, kun se miehelle sopii. Tärkeintä on, että lahja on kokemus, josta jää hyvä mielikuva ja muistijälki. Kylpylät ja muut retriitit ovat siellä toisessa ääripäässä. En antaisi lahjaksi edes veemäiselle naapurille."
– Herra 47, naimisissa 

"Mahdotonta puhua kaikkien miesten puolesta, mutta uskoisin useimpien arvostavan käytännöllisyyttä ja tiettyä laadukkuutta. Lahjan rahallisella arvolla ei ole merkitystä, mutta osuvin lahja on tietysti sellainen, mitä saaja ei itse ole jostain syystä raaskinut ostaa. Lahjakortti suosikkimyymälään tai -nettikauppaan toimii sekin aina. Moni välttelee lahjakorttien antamista pitäen sitä tylsänä vaihtoehtona, mutta itse ainakin pidän siitä, että voin valita jotain, mitä haluan ja tiedän tarvitsevani."
– 27, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Millaista olisi täydellinen suuseksi? Ja mikä on suuseksissä täysin turnoff?" kysyy nimimerkki Freewilbe.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja