Mikä on parasta, mitä nainen on tehnyt seksin aikana? Miehet paljastavat kuumat kikat

8:14

Mikä on miesten mielestä ollut ikimuistoisin asia, jonka nainen on tehnyt seksin aikana? Amerikkalaismiehet paljastivat kokemuksensa.

Yllä olevalla videolla asiaa seksuaalienergiasta.

Moni taatusti pohtii mielessään, miten kumppania voisi ilahduttaa seksin aikana entisestään. Tietyt asiat voivat paljastaa, että olet luultavasti mahtava sängyssä, mutta jokaisen seksimieltymykset ovat luonnollisesti erilaisia.

Cosmopolitan-sivusto kyselikin miehiltä, millaiset seikat ovat jääneet heidän mieliinsä parhaimpina seksin aikana tapahtuneina asioina. Hiljattain myös miehille suunnattu Men's Health -sivusto julkaisi tämän kuuman kyselyn vastaukset.

Näin eri tavoin naiset ovat osanneet tehdä vaikutuksen:

"Käytti kermavaahtoa."
David, 22

"Hän katsoo syvälle silmiini, eikä pelkää kokeilla jotain."
Daniel, 18

"Rapsutti selkääni."
Max, 18

"Hiipi pois ja tuli takaisin seksikkäissä alusvaatteissa, joissa olin muutamaa viikkoa aiemmin sanonut hänen näyttävän hyvältä, ja sanoi: "Tänään on kyse vain sinusta." Minun ei tarvinnut tehdä itse mitään!"
Richie, 24

"Mikään ei vedä vertoja naiselle, joka on itsevarma ollessaan päällä."
Ryan, 23

"Supersalamyhkäinen, hiljainen seksi ex-tyttöystäväni kanssa, kun hänen ystävänsä nukkuivat lattialla asuntolani huoneessa, muutamien senttien päässä."
Ian, 25

"Hän sitoi minut ja kiusasi minua jonkin aikaa ennen kuin päästi minut 'kimppuunsa'."
Andrew, 21

"Kaikki. Hän on aivan uskomaton nainen. Hän tuntuu aina yllättävän minut jollain uudella. Mutta hän tietää, milloin pitää olla "vaniljaa". Hän tuntee minut liian hyvin. Mahtavaa."
Eddie, 19

"Squirttasi."
Benjamin, 22

"Sormeili peppuani."
Ryan, 22

"Hän ratsasti minulla ja kertoi, kuinka paljon haluaa, että tulen hänen sisäänsä."
William, 26

"Sitoi silmäni."
Alexander, 20

"69."
David, 22

"Herätti minut keskellä yötä harrastamaan seksiä."
Zach, 19

"Kun viimeisin kumppanini puri alahuultani ja veti sitä hitaasti, katsoi minuun ja hymyili, ei ollut mitään, mikä olisi kiihottanut minua enempää. Ei mitään isoa, mutta sillä oli valtava vaikutus."
Reid, 19

"En osaa sanoa yhtä asiaa. Kaikki, mitä hän tekee. Tärkeintä on se, kun hän näyttää, kuinka paljon häntä kiihottaa, jolloin se kiihottaa minuakin. Yksi esimerkki voisi olla se, kun hän tarttuu hiuksiini, kun olen päällä, ja tarraa kovempaa ja kovempaa, mitä lähemmäksi hän tulee orgasmia."
Tyler, 19

***

2:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja