Seksikolumni: ”Hei, mähän squirttasin” – naisen ejakulaatio on siis totta!

Squirttaaminen ei ole virtsaamista, vaikka niin voisi kuvitella. Sen sijaan se on hämmästyttävän erikoinen orgasmi.

Olin aiemmin lukenut joskus squirttaamisesta ja ohittanut aiheen lähinnä olankohautuksella. Ajattelin kyseessä olevan jonkinlainen ”luonnonoikku”, joka ei koskettaisi minua millään tavalla. Mieheni oli toisinaan heittänyt asiasta kommenttia, mutta ajattelin, että tuollainen ”kyky” ei kuitenkaan olisi itseni saavutettavissa.

Kunnes: eräässä seksisessiossa meillä oli käytössä uudenlainen ”paksupäinen” dildo. Jostain syystä olin ajautunut seisaalleen seinää vasten, ja mieheni hoiteli minua tuon lelun avulla. Yhtäkkiä sain todella kummallisen orgasmin, jonkinlaisen nauruhepulin kaltaisen euforisen olotilan. Se oli niin vahva, että minun piti kädelläni poistaa lelu sisältäni, jolloin huomasin sen olevan ”vetisen” märkä. Samoin lattian.

”Sähän squirttasit”, mieheni totesi riemuissaan. Itse en ollut uskoa tätä, mutta seksin jatkuessa samalla kaavalla se tapahtui uudestaan: hämmentävä orgasmi ja kyllä, haalean vaalean, ”maitomaisen” nesteen valuminen pitkin reisiä alas. Hei, mähän squirttasin!

Nettikeskusteluja lukiessa moni epäilee squirttaamisen eli naisen ejakulaation olevan karkaillutta virtsaa. Mutta kun tämä tapahtui uudemman kerran (nyt perinteisemmin sängyssä), mustaan lakanaan jäi selkeä valkoinen tahra. Ei siis mikään kellertävä virtsatahra (joista näistäkin on lasten myötä kyllä runsaasti kokemuksia).

Kuinka ejakulaatio on sitten mahdollista saavuttaa? Itselläni se on ollut toistaiseksi mahdollista vain seksilelun avulla, sillä kyseiseen tuntemukseen yltäminen vaatii emättimen stimulaatiota todella syvältä yläetureunasta. Netin keskusteluissa on jaettu tekniikkana myös keinoa, jossa kumppani laittaa kätensä syvälle naisen sisälle ja tekee sormillaan ”tule tänne” liikettä yllä mainittua kohtaa vasten. Ja tämä liike saa olla kohtalaisen ”kovaakin” (toiset painavat samalla toisella kädellä vatsaa samasta kohdasta ulkopuolelta, jolloin painetta on helpompi kohdistaa). Asentona parhaiten toimivia ovat juuri yllä mainittu seisten-asento tai selällään makaaminen, jossa rentona oleminen on helpointa.

Omina vinkkeinäni lisäisin, että kumppanin on hyvä olla sen verran tuttu, että häneen luottaa. Ja sellainen, joka uskaltaa viedä sinut ejakulaatioon asti. Ennen sitä tulee nimittäin tunne, että et kestä enää yhtään enempää ja nyt pitäisi lopettaa. Mutta ejakulaatio tapahtuu vasta, kun annat periksi ja annat itsesi vain mennä tuon tunteen yli. Täytyy siis vain täydellisesti rentoutua ja antautua (lasi, pari viiniäkin ennakkoon voi auttaa ensimmäisellä kerralla). Kumppanin puolestaan täytyy uskaltaa aika rajustikin ”rynkyttää” eli stimuloida loppuun asti huudostasi (ja sitä todella tulee!), naurustasi ja kiemurtelustasi huolimatta.

Squirttaukseen yhdistyy siis orgasmi, joka on hyvin hämmästyttävä ja eri tuntuinen kuin tavallinen orgasmi. Sen lisäksi, että nestettä todella purkautuu, saattaa tulla niin euforinen nauru kuin itkukin. Olo on hetkellisesti jokseenkin ”sekava”. Mutta, kun sen kerran kokee, sen haluaa kyllä kokea uudelleenkin! Ainakin edes ihan vain varmistuakseen, että se todella on olemassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja