Mainos

Pohditko, oletko hyvä sängyssä? Nainen, nämä seikat paljastavat, että hallitset petipuuhat

Mietitkö, teetkö vaikutuksen seksin aikana? Tietyt merkit paljastavat, että olet hyvä siinä, mitä teet.

Suurin osa naisista on sitä varmaan joskus miettinyt: olenko hyvä sängyssä? Kuten on asian laita pelkän suutelunkin kohdalla, paljolti on kyse yhteensopivuudesta. Mikä voi toisen mielestä olla äärimmäisen kuumaa, voi toisen mielestä olla jo aivan liikaa.

Olivatpa seksikumppanisi mieltymykset mitä tahansa, Your Tango -sivuston listaamat merkit ovat kiistattomia todisteita siitä, että teet sängyssä vaikutuksen!

1. Hän kipristelee käsiään ja jalkojaan

Eräs näkyvä merkki siitä, että mies on liki nirvanassa, on käsien ja jalkojen kipristely. Jos näet hänen tekevän näin, ota se merkkinä siitä, että hän yrittää tehdä kaikkensa ollakseen laukeamatta ennenaikaisesti. Se, mitä teet hänelle, saattaa tuntua nimittäin vähän liiankin hyvältä.

2. Hän haluaa tehdä sen heti uudelleen

Kun olet todella räjäyttänyt hänen tajuntansa, hän ei voi saada tarpeekseen. Jo pelkkä seksin ajattelu kanssasi on niin kiihottavaa, että hän haluaa tehdä sen uudelleen. Joten jos hän vaikuttaa erityisen viriililtä, voit onnitella itseäsi. Olet tehnyt jotain todella oikein.

3. Hän flirttailee paljon vielä jälkeenpäinkin

Yksi hyvä merkki siitä, ettei hän voi lakata ajattelemasta seksiä kanssasi, on se, että hän pysyy hyvin flirttailevana vielä seksin jälkeenkin. Your Tango -sivuston Amber Madisonin mukaan monet miehet sanovat, että hurjan hyvän sänkysession jälkeen heillä on tapana lähettää rohkeita viestejä seksikumppanilleen osoittaakseen, kuinka paljon he haluavat tätä. Ja ylimääräisellä flirttailulla he lisäävät seuraavaan kertaan liittyvää odotusta.

4. Hän koskettelee paljon pitkin päivää

Jos mies haluaa sinua, hän todennäköisesti koskettelee sinua paljon – ellei sitten ole todella ujo tai vihaa julkisia hellyydenosoituksia. Mahtavasta seksistä kertoo kuitenkin se, jos hän on hyvin fyysinen kanssasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hän on niin kiihottunut, ettei kykene pitämään näppejään erossa sinusta. Siinä missä flirttailevat viestit voivat olla sanallinen muistutus siitä, kuinka paljon hän sinua haluaa, hänen jatkuva koskettelunsa on fyysinen muistutus samasta asiasta.

5. Hän kertoo sinulle

Tämä on itsestään selvää, mutta jos mies kertoo, että olit mahtava sängyssä, sinä oikeasti olit mahtava sängyssä. Hän ei sano sitä ollakseen kohtelias, hän sanoo sen, jotta jatkaisit sitä, mitä teet niin hyvin. 

6. Se tuntui sinusta hyvältä

On tärkeää muistaa, että vaakamambo on kahden kauppaa. Jos seksi tuntui kiusalliselta tai epämukavalta sinusta, se luultavasti tuntui samalta myös hänestä. Jos sinusta tuntui, että seksi oli kuumaa ja intohimoista, se luultavasti oli sitä myös hänen mielestään. Kenties helpoin tapa päätellä hänen mielipiteensä seksistä onkin arvioida, kuinka hyvältä se sinusta itsestäsi tuntui.

7. Hän kokeilee jotain uutta

Useimmat miehet ovat luonnostaan hyvin kilpailuhenkisiä. Kun tekemäsi asiat saavat hänet huohottamaan ihastuksesta, hän luultavasti  tuntee tarvetta olla itsekin astetta parempi. Jos hän siis alkaa kokeilla sängyssä jotain uutta, siis jotain sellaista, jota et aiemmin ole häneltä nähnyt, ota se merkkinä siitä, että hän haluaa miellyttää sinua yhtä paljon kuin sinä miellytät häntä. Jos hänen uudet peliliikkeensä miellyttävät, muista kertoa se hänelle. Hyvän kommunikaation ja ohjeistuksen avulla hänestäkin voi tulla makuuhuoneenne tähti.

Lähde: Your Tango

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

***

2:24

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.