Mikä on Mestis-pokaalin kunto? Somessa kuva palasina olevasta pytystä – näin KeuPasta kommentoidaan

Keuruulaisella KeuPa HT:lla on railakkaat mestaruusjuhlat menossa. MTV Sport tavoitti joukkueen jäseniä puhelimitse keuruulaiselta hotellilta.

Yksi KeuPa HT:n kauden tehopelaajia oli HIFK:sta tuttu Miro-Pekka Saarelainen. Hän kommentoi juhlien kulkua timojutilamaisesti.

- Ollaan saunottu, nautittu ja menty eteenpäin. Nyt pelataan Afrikan tähteä, Saarelainen kommentoi saunassa olleen päävalmentaja Mikko Heiskasen puhelimeen.

Saarelainen sanoo olevansa tietoinen sosiaalisessa mediassa leviävästä kuvasta, jossa pokaali on säpäleinä.

- Ei, se on ihan kunnossa. Kuvat aina vääristää. En tiedä, onko se vanha kuva. Meidän pokaali on kunnossa. Siinä ei ole mitään vikaa. Oisko se SaPKon tai Jukureiden viime vuoden kuvia, Saarelainen sanoo samalla kun taustalta kuuluu hulvatonta naurunremakkaa.

 

Somessa leviävässä kuvassa vaikuttaisi mainoksesta päätellen näkyvän KeuPan pelipaita. MTV Sport pyysi KeuPalta kuvaa mestaruuspokaalista. Se luvattiin toimittaa parin tunnin päästä. Joukkueenjohtaja ei halunnut antaa kommentteja kiireeseen vedoten.

Mestaruusjuhlat jatkuvat Keuruulla railakkaina. Illalla kuudelta paikallisessa ravintolassa järjestetään yleisölle avoimet juhlat.

- Mennään sinne ja katsotaan mitä keksitään. Kyllä se on koko Keuruun juhla tänään! Saarelainen paaluttaa.

Lue myös:

    Uusimmat