Mika, 50, marssi välittömästi Nokia Arenan isoista ovista sisään – "On tätä odotettu, ehkä jopa liian pitkään"

Liigassa puhuttavat päähän kohdistuneet taklaukset ja nuorten pelaajien kohtelu – voittaako Nokia Arenan avausottelun Ilves vai Tappara? 22:11
Liigaviikko: SM-liigassa puhuttavat päähän kohdistuneet taklaukset ja nuorten pelaajien kohtelu – voittaako Nokia Arenan avausottelun Ilves vai Tappara?

Tampereen upouuden Nokia Arenan ovet avattiin isolle yleisölle perjantaina iltapäivällä tasan kello 15.30. Ensimmäisten joukossa sisään asteli Mika Parviainen, 50. Pitkä odotus päättyy tänä iltana, kun Tappara ja Ilves kohtaavat uuden areenan avaustapahtumassa.

Areenan sisällä ruuvailtiin vielä viimeisiä pultteja kiinni, kun ensimmäiset aitiovieraat ja yhteistyökumppanit marssivat sisään.

Kello kolmen jälkeen pääsisäänkäyntien taakse alkoi hiipimään jo ensimmäisiä innokkaita.

Näiden joukossa oli Ilves-kannattaja Mika Parvinainen, joka saapui avaustapahtumaan viisihenkisen seurueensa kera.

– Tosi mielenkiintoista nähdä, että mitä kaikkea ne ovat tänne keksineet, Parvinainen fiilisteli MTV Urheilulle.

Kun kello löi puoli neljä, ovet avattiin.

– Heti ensimmäisten joukossa piti päästä sisälle. Toki, näin vältti pahemmat ruuhkat. Todella innostunut olo, Parviainen hymyili.

– On tätä odotettu. Ehkä jopa liian pitkään. Mutta hyvää kannattaa odottaa, Parvinainen mehusteli perään.

Uutta areenaa on kaavailtu Tampereelle lähemmäs 30 vuoden ajan. Kun rautatieaseman päädyssä oleva kansikokonaisuus alkoi kohota, odotus sen kuin tiivistyi.

– Siitä lähtien tuli tiiviisti seurattua, kun työmaakamera tuli. Melkein viikoittain tuli kytättyä, että miten projekti etenee, Parvinainen kertoo.

Tänään perjantaina Tampere astuu uuteen aikakauteen. Hakametsä jäi viime viikonloppuna taka-alalle.

– Olihan siinä vähän haikea tunnelma, mutta kyllä ainakin itselläni oli jo odotus päällä uudesta. Ei se Hakametsä minnekään katoa. Hienoja muistoja sieltä. Täällä tehdään uusia sitten, Parviainen huikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat