Mietitkö, mitä työnantaja ajattelee somestasi? Facebook testaa uutta ominaisuutta, joka toisi helpotuksen pulmaan

Paskat luontokuvat-ryhmä naurattaa Facebookissa – tällaisia kuvia ryhmään julkaistaan 8:16
KATSO MYÖS: Paskat luontokuvat-ryhmä naurattaa jo monia suomalaisia Facebookissa – tällaisia kuvia ryhmään julkaistaan!

Facebook testaa uutta ominaisuutta, jossa käyttäjä voi luoda useita profiileja. Ominaisuus kumoaisi säännön, jonka mukaan yksityishenkilöllä saa olla vain yksi Facebook-profiili.

Facebook testaa uutta ominaisuutta, jossa saman tilin alle voi luoda useampia profiileja.  Tähän asti Facebookilla on ollut sääntö, jonka mukaan käyttäjällä ei saa olla palvelussa kuin yksi tili, kertoo CNET. Esimerkiksi yrityksellä on kuitenkin voinut olla useita sivuja.

Jatkossa yksityishenkilö voisi siis luoda useampia profiileja. Facebook ei ole kertonut, kuinka monta käyttäjää on mukana testivaiheessa.

Jopa viisi profiilia

Jos ominaisuus tulee julkiseen käyttöön, omaan tiliinsä voisi linkittää jopa viisi profiilia, joista voisi vaihtaa toiseen muutamalla klikkauksella.

Profiileista voisi olla monenlaista hyötyä: osa voisi olla harrastuksia tai deittailua varten tai näkyä vain tietylle ryhmälle sukulaisia ja ystäviä. Omalle "työminälleen" voisikin siis luoda profiilin, jotta työasioita ei tarvitsisi hoitaa tavanomaisen profiilin kautta.

Kaikkien profiilien tulee luonnollisesti noudattaa Facebookin yhteisösääntöjä. Kukaan ei myöskään saa esiintyä toisena henkilönä. Facebookin edustaja paljasti The Vergelle, ettei ekstraprofiilissa kuitenkaan tarvitsisi käyttää oikeaa nimeään.

Katso myös: Näin saat Instagram-julkaisut kronologiseen järjestykseen:

Näin saat Instagram-julkaisut kronologiseen järjestykseen 0:39

Lue myös:

    Uusimmat