Kalifornialaismies yritti tappaa hämähäkin puhalluslampulla – poltti koko talon

Kalifornialaismies päätti tehdä hämähäkistä selvää puhalluslampun avulla, minkä seurauksena talo syttyi palamaan. Paikallinen palokunta toivookin, että muut eivät yrittäisi samaa.

Yllä olevalla videolla näytetään kissan ja hämähäkin kohtaaminen.

Kalifornialaisilla palomiehillä on varoitus kaikille hämähäkkipelkoisille: mikäli aiotte tappaa kyseiset ötökät, älkää yrittäkö tehdä sitä tulen avulla. Tähän vetoomukseen on Fox News -sivuston mukaan syynä se, että eräs mies päätti tehdä hämähäkistä selvää puhalluslampun avulla – tuhoisin seurauksin.

Halusi tappaa mustan lesken

Tiistaina yhdentoista aikaan illalla Fresnon paloasema sai tiedon, että eräs koti oli liekeissä. Palon oli sytyttänyt mies, joka oli ollut vahtimassa vanhempiensa taloa.

Palomiesten mukaan kyseinen herra oli käyttänyt puhalluslamppua tappaakseen mustaleski-hämähäkin. Tämä kohtalokkaan nimen saanut ötökkä on yksi maailman vaarallisimmista hämähäkeistä.

Tulipalo teki tuhojaan talon yläkerrassa ja ullakolla. 29 palomiestä onnistui taltuttamaan liekit. Kukaan ei onneksi loukkaantunut ja palokunnan paikalle kutsunut mies pääsi ulos palavasta rakennuksesta ehjin nahoin.

Varoittava esimerkki muille

Paloasema teki tapauksesta päivityksen Facebook-sivulleen.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Toivomme, että ette käyttäisi puhalluslamppua hämähäkkien tappamiseen, palomiehet pyytävät.

Lue myös:

    Uusimmat