Mies yllätti tyttöystävänsä romanttisilla häillä – vain 20 minuuttia kosinnan jälkeen

”Haluatko mennä naimisiin nyt?” Tämä oli kysymys, jonka mies esitti tyttöystävälleen vain 20 minuuttia sen jälkeen, kun mies oli polvistunut ja pyytänyt häntä vaimokseen.

Nopea toiminta ei ollut vain Danny Riosin päähänpisto, vaan sille oli syynsä. Vuonna 2011 Riosin tyttöystävälle Nicole Carfagnalle diagnosoitiin punahukkatauti, krooninen autoimmuunisairaus, joka saa puolustusjärjestelmän hyökkäämään omaa elimistöä vastaan.

Sairauteen ei ole olemassa parannuskeinoa, ja tämä oli yksi syy siihen, miksi mies ei halunnut odottaa. Hän ei myöskään halunnut puolisonsa ottavan stressiä häistä, sillä stressi on asia, joka pahentaa sairauden oireita entisestään.

– Hänen tilansa vuoksi tiesin, ettei hän voisi suunnitella häitä. Kun tiesin ajan olevan oikean, kun tiesin kosivani häntä, häiden suunnitteleminen tuli lähes kuin luonnostaan, Rios kertoo.

Yllätys pysyi salassa aina viimeiseen saakka

Sillä aikaa, kun Rios ja Carfagna olivat juhlimassa naisen syntymäpäiviä ja kolmivuotista yhteistä taivaltaan, pariskunnan lähipiiri pisti pystyyn Riosin suunnittelemat yllätysjuhlat. Kosinta ja sitä seuraavat yllätyshäät oli suunniteltu tarkkaan, ja Rios oli jopa käynyt ostamassa hääpuvun yhdessä naisen äidin kanssa. Tai itse asiassa useita, sillä hän halusi puvun sopivan tulevalle vaimolleen täydellisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, eikä Carfagnalla ollut mitään käsitystä juhlista ennen kuin hän näki koristellun kotinsa. Juhliin saapumisen jälkeen mies polvistui ja pyysi Carfagnaa vaimokseen. Myöntävän vastauksen saanut mies antoi naisen iloita kihlauksesta hetken, ennen kuin esitti hänelle toisen tärkeän kysymyksen.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta sanoi 'tahdon' toisilleen häissä, jotka painuivat taatusti kaikkien mieliin ikiajoiksi. 

– Kaikki sujui täydellisesti. Olin shokissa ja iloinen. Olin seitsemännessä taivaassa, tuore morsian kertoo tilanteesta.

Sairaus ei ole koskaan vaikuttanut pariskunnan suhteeseen, ja heidän tarinaansa kertomalla Carfagnan haluaa antaa toivoa kaikille samasta sairaudesta kärsiville; se ei ole maailmanloppu. 

Lähde: Today 

***

0:54

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.