Mies väittää keksineensä valmisteen, joka saa pierutkin tuoksumaan ruusuilta: "Pierun äänen voi peittää, mutta hajua ei"

Christian, 69, väittää keksineensä ravintolisän, joka tuottaa ruusuisen tuoksun pieruihin, kertoo brittiläinen uutissivusto The Sun

Christian Poincheval, väittää keksineensä hajupommeille helpon ratkaisun. Ranskalaismies kertoo kehittäneensä vuosia sitten valmisteen, joka tekee niin ihmisten kuin lemmikkieläintenkin suolen tuotoksista ruusuisen tuoksuisia.

Idea syntyi kesken ravintolaillan

Ajatus valmisteeseen lähti poikimaan kavereiden kanssa vietetyn illan tiimellyksessä. Kaverukset olivat nauttineet ravintolassa runsaan aterian, jonka jälkeen kaverukset niin sanotusti ”päästelivät höyryjä”.

– Haju ei ollut hyväksi naapuripöydässä istuneille. Asialle oli tehtävä jotain, sillä pierun äänen voi peittää, mutta hajua ei, Christian taustoittaa ideaansa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tuote lisää ripauksen huumoria tilanteeseen kuin tilanteeseen”

Aluksi mies myi tablettivalmistetta ravintolisänä vain paikallisille yrityksille, mutta nykyisin valmistetta myydään laajemmin verkkosivujen kautta –  "lisäähän tuote ripauksen huumoria tilanteeseen kuin tilanteeseen”.

– Jos olet kyllästynyt pyörittämään autonikkunoita auki, tämä tuote on sinulle! Kapseleiden pakkaus on huomaamaton välttääksesi kiusallisia tilanteita, valmisteen verkkosivuilla kehutaan.

Nykyisin tuoksuvalikoimiin lukeutuu ruusun ja suklaan tuoksun lisäksi myös inkivääri, orvokki ja lilja.

Valmistetta myyvä Pilule Pet (suom. pierutabletti) kertoo 60 tabletin pakkauksen maksavan 36 dollaria, ja sitä on saatavilla myös jauhemaisena versiona, esimerkiksi koiria varten. 

Sittenkin vain vitsi – toimivuudelle ei todisteita

Christianin kehittelemä tuotevalmisteen toimivuudelle ei ole löytyä vedenpitäviä todisteita tai asiakaskokemuksia. 

Christina Lan kertoo BuzzFeed-sivustolla kokeilleensa tablettien toimivuutta. Testauksen aikana kävi ilmi, ettei pieraisu ollut kuin hajuvesipullon suihkaus: joko valmiste tai Christinan noudattama ruokavalio tekivät paukuista hajuttomia. Lisäksi hän huomasi, ettei valmistetta ei voi ottaa päivittäiseen käyttöön sen sisältämien ainesosien vuoksi. 

Joidenkin asiakaskokemuksien mukaan tabletit saivat suoliston toiminnan hidastumaan, eikä suolistokaasuja näkynyt tai kuulunut – missään muodossa. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja