Uskallatko pieraista kumppanisi edessä? Vastauksesi paljastaa paljon suhteestanne

Kirjailijan mukaan pieru kumppanin edessä kertoo luottamuksesta ja aitoudesta, läheisestä suhteesta ja pelottomuudesta.

Mikä on pitkän parisuhteen salaisuus? Romantiikka, pienet lahjat, arjen teot?

Ei – salaisuus on piereskely, väittää kirjailija Leah DeCesare.

Ihmiset eivät tavallisesti tee epämiellyttäviä asioita potentiaalisen kumppanin silmien alla. Sen sijaan he yrittävät tehdä tähän vaikutuksen käyttäytymällä siististi ja koreasti. DeCesare mukaan ihmissuhde on kuitenkin todennäköisemmin kestävä, jos kumppanit kehtaavat tehdä myös noloja asioita, kuten piereskellä, toistensa edessä.

DeCesaren mukaan kaasun päästeleminen kertoo luottamuksesta ja aitoudesta, läheisestä suhteesta ja pelottomuudesta.

DeCesaren oma aviomies muistaa edelleen sen hetken, kun DeCesare viimein uskalsi päästää ilmaa hänen läsnäollessaan. DeCesaren mukaan mies muistelee usein tilannetta sanoen "sillä sekunnilla, kun pieraisit edessäni, ajattelin ensimmäisen kerran 'kyllä, haluan tämän naisen vaimokseni!'".

Aiemmin DeCesare oli pidätellyt pierujaan, kuten niin monet muutkin naiset, joiden mielestä piereminen on rumaa, tökeröä, ahdistavaa tai muuten vain noloa.

​​​​​​​

– Piereminen on luonnollista ja terveellistä, eikä vahvassa liitossa ole luonnollista tai terveellistä jättää huomiotta tai piilottaa osia omasta itsestään. Jaatte intiimit henkilökohtaiset tarinanne, kodin, kahvin, kehonne ja hammastahnan miehesi kanssa – miksemme siis myös ilmavaivoja, DeCesare kysyy.

Hän myös kehottaa pohtimaan, hyväksyvätkö kumppanit toisensa täysin, ja saako jokainen olla suhteessa sataprosenttisesti oma itsensä.

60 prosenttia ei pieraisisi makuuhuoneessa

Entä haittaako piereskely intiimielämää? Huffington Postin haastattelema parisuhdeasiantuntija Charles J. Orlando väittää, että piereskely makuuhuoneessa ei haittaa 40 prosenttia pariskunnista. 60 prosenttia sen sijaan jättäisi kaasupäästöt makuuhuoneen ulkopuolelle.***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja