Mies tiskasi 10 vuoden ajan lautasensa käsin, kunnes löysi tämän säädön astianpesukoneestaan – some sekosi: "Nyt vasta tajusin"

Twitterissä kohistaan tällä kertaa irlantilaisen miehen oivalluksesta: astianpesukoneen sisäosien korkeutta pystyy säätämään.

Oletko pettynyt huomatessasi, etteivät isot ruokailulautasesi mahdu astianpesukoneeseen? Monet Twitter-käyttäjät ovat painineet saman ongelman kanssa, kunnes eräs mies löysi siihen ratkaisun.

Mike McLoughlin kertoo asuneensa nykyisessä kodissaan jo kymmenen vuoden ajan. Koko ajan mies oli luullut, että hänen astianpesukoneensa ei vain ollut tarpeeksi korkea sisältä, sillä hän ei saanut suurimpia ruokalautasiaan mahtumaan sinne.

McLoughlin yksinkertaisesti ajatteli, että astianpesukone oli rakennettu niin, eikä asialle voisi tehdä mitään. Kymmenen vuoden ajan hän oli tiskannut ruokalautasensa käsin.

Suuri oivallus

Vuoden alussa mies kuitenkin koki suuren oivalluksen: astianpesukoneen osia voi säätää! Tiskikoneessa siis todellisuudessa oli tarpeeksi tilaa, ja nostamalla ylintä koritasoa hän sai kaikki astiansa mahtumaan koneeseen loistavasti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olet sankarini"

Tähän mennessä McLoughlinin Twitter-julkaisu on kerännyt yli 85 000 tykkäystä, 14 000 jakoa ja reilusti päälle tuhat kommenttia. Monet Twitter-käyttäjät ovat täysin ihmeissään: miksen ole tajunnut tätä aiemmin?

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Et ole ainoa, toveri. Olen asunut tässä talossa 4 vuotta enkä ole tajunnut, eräs käyttäjä kirjoittaa Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Twitterin taikaa. 5 vuoden hämmennys siitä, miksi minun astianpesukoneeni on ainoa maailmassa, johon eivät mahdu normaalit ruokalautaset. Vuosi kului mitatessani jokaisen ruokalautasen, joka tuli tielleni, jos löytyisi yksi sinne sopiva. Asia korjaantui 30 sekunnissa. Olet sankarini, Lisa Powers-niminen käyttäjä twiittaa.

"Minulla on ollut omani 18 vuotta ja nyt vasta tajusin"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– 18 vuotta! Minulla on ollut omani 18 vuotta ja nyt vasta tajusin! Minulla oli tapana laittaa lautaset makaamaan, jotta ne peseytyivät! Olen raivopäinen ja haltioitunut samaan aikaan, Toby kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Omfg. Mike. Saanko kutsua sinua Mikeksi? Säädin juuri tasoa ja olen itkun partaalla. Voimme nyt allekirjoittaa vuokrasopimuksen eikä meidän tarvitse muuttaa vuoteen, kiitos, eräs kirjoittaa Twitterissä.

Useimmista astianpesukoneista löytyy erilaisia säätöjä, joiden avulla astianpesukoneen sisäosien korkeutta pystyy muokkaamaan. Miten se onnistuu, vaihtelee eri merkkisten koneiden kohdalla. Kannattaa tarkistaa omasta astianpesukoneen käyttöoppaasta, miten säädöt voi tehdä itse.

Lähteet: Daily Mail, Twitter

***


Lue myös:

    Uusimmat