"18 vuotta meni, että hoksasin" – tajusitko sinä tätä naurettavan yksinkertaista asiaa Kinder-munista?

Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit! 1:11 Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit!
Testaa helpot Kinder-keksit!

Erään Twitter-käyttäjän oivallus on kerännyt tuhansia uudelleentwiittauksia ja siitä on tykätty liki 11 000 kertaa.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miksi pääsiäismunan, kuten suomalaisille tutun Kinder-munan, sisällä olevan muovikapselin väri on keltainen? Ei ollut tullut @jharfoot-nimellä kirjoitteleva Twitter-käyttäjäkään, jonka oivallus on uudelleentwiitattu liki 10 000 kertaa.Suositun päivityksen tykkäysmäärät paljastavat, että miehen hoksaus tuli uutisena muillekin. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Voi luoja, 18 vuotta maan päällä, enkä ole hoksannut, että Kinder-munien sisällä olevat kapselit ovat keltaisia siksi, että ne esittävät keltuaista, mies kirjoitti suositussa päivityksessään.

Laittomia Yhdysvalloissa

Suomessa pääsiäisen aikaan supersuositut yllätysmunat ovat olleet laittomia Yhdysvalloissa jo vuosikymmenten ajan. Esimerkiksi Kinder-munia myydään maailmalla vuosittain miljardeja kappaleita, mutta Yhdysvalloissa niiden myynti on täysin kielletty tukehtumisvaaran vuoksi.

Amerikkalaislapset ovat päässeet nautiskelemaan leluyllätyksen sisältäviä suklaamunia ainoastaan vieraillessaan muissa maissa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!