Mies soitti poliisille ja väitti jääneensä auton alle: Harmi hänen kannaltaan, että auto oli Tesla – video näyttää, mitä oikeasti tapahtui

Tuomaksen Teslaan murtauduttiin keskellä kirkasta päivää – varkaiden sähläys tallentui videolle 1:00
Katso videolta, kuinka Tuomaksen Teslaan Espoossa murtautuneet varkaat sähläsivät. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin lopusta.

Jos auto olisi ollut jokin muu kuin Tesla, olisi seurauksena ollut sana sanaa vastaan -tilanne, joka olisi voinut päättyä syyttömän osapuolen kannalta varsin ikävästi.

Olemme kertoneet Tesloissa olevasta Sentry Modesta useita kertoja aiemminkin. Sen lisäksi, että kalifornialaisvalmistajan sähköautot osaavat tallentaa pysäköidyn auton ympärillä tapahtuvaa epäilyttävää toimintaa, ovat kamerat käynnissä joka suuntaan myös auton liikkuessa.

Jutun perästä löytyvällä videolla nähtävä yhdysvaltalaismies on kuitenkin monien muiden hämäräheppujen tapaan täysin tietämätön siitä, ettei tyhmiä leikkejä kannata yrittää leikkiä Teslojen kanssa.

Ellei sitten halua jäädä typeryyksistään kiinni ja saada naamaansa nettiin.

Virkavalta paikalle

47-vuotias Arthur Bates Jr. soitti taannoin hätänumeroon ja kertoi Tesla-kuljettajan peruuttaneen hänen päälleen huoltoaseman parkkipaikalla ja lisäksi paenneen onnettomuuspaikalta. Bates valitti hätäkeskukselle selkä-, jalka- ja niskakipuja, joten paikalle lähetettiin poliisin lisäksi myös ambulanssi ja paloauto.

Ensihoidon tehtäväksi jäi Batesin "vammojen" hoitaminen, kun taas poliisi lähti etsimään kuvaukseen sopivaa Teslaa, joka myös löytyi nopeasti.

Kuten olettaa saattaa, erosi Tesla-kuskin kertomus Batesin tarinasta hyvin paljon. Kaikeksi onneksi kuljettajalla oli kuitenkin näyttää auton kuvaama materiaali virkavallalle.

Vähemmän yllättäen se olikin sitten Bates, joka joutui pidätetyksi. Hän myös tunnusti valehdelleensa. Louisianassa tällaisesta pahat mielessä tehdystä valheellisesta hätäilmoituksesta voi saada jopa viisi vuotta vankeutta, tuhannen dollarin sakon tai molemmat.

Katso alta, miten mies yritti esittää jääneensä peruuttaneen Teslan alle. VIdeo on poliisin julkaisema.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat