Aikuiset miehet päättivät naarmuttaa ja murjoa pysäköidyn Teslan – olisi varmaan jäänyt tekemättä, jos olisivat tienneet tästä toiminnosta

Kaksi ei-enää-niin-nuorta miestä sai järjettömän lapsellisen päähänpiston Kalifornian Sacramentossa. Isolla avolava-autolla liikkeellä olleet miehet päättivät nimittäin tärvellä viereiseen ruutuun pysäköidyn Tesla Model 3:n.

Tesla toi autoihinsa viime talvena Sentry Modeksi kutsutun turvatoiminnon. Ominaisuus on käytännössä älykäs varashälytinjärjestelmä, joka hyödyntää myös auton useita kameroita.

Mikäli joku sattuu esimerkiksi nojaamaan pysäköityyn Teslaan, jossa on Sentry Mode -toiminto, aloittavat auton eteen ja sivuille sijoitetut kamerat tallentamisen. Kameravalvonnasta ilmoitetaan auton suurikokoisella näytöllä.

Jos auto ottaa enemmänkin osumaa ollessaan pysäköitynä, kytkeytyy myös varashälytin päälle, auton äänentoistojärjestelmä alkaa soittaa musiikkia volyymit kaakossa, ja näyttö lävähtää täydelle kirkkaudelle.

Jutun perästä löytyvällä videolla esiintyvät sankarit eivät todellakaan tienneet näistä ominaisuuksista.

Videolla nähdään, kuinka miehet palaavat Dodge Ram -pickupilleen ja irvailevat viereen pysäköidylle Teslalle. Toinen miehistä kaivaa taskustaan avainnipun ja naarmuttaa auton kylkeä pitkältä matkalta.

Hetkeä myöhemmin jenkkilipulle kumartavaan "Merica"-paitaan sonnustautunut patriootti pamauttaa Dodgen oven täysin tarkoituksellisesti Teslan kylkeen. Hänen kaverinsa vetää varmuuden vuoksi vielä muutamat naarmut sähköauton maalipintaan.

Teslan omistaja julkaisi videon YouTubessa siinä toivossa, että tekijät löydettäisiin. Videotallenne oli nimittäin katkennut juuri ennen kuin avolava peruutti pois ja sen rekisterinumero olisi näkynyt kameralle.

Teslan saamien vaurioiden korjaaminen maksaa arvion mukaan yli 2 000 dollaria. 

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat