Mies rikkoi Australian koronarajoituksia kyllästyttyään kämppiksensä seksielämään – poliisi ei perusteluille lämmennyt

Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet? 0:45
Videolla esitellään 11 erilaista seksipersoonallisuutta. Keneen niistä samaistut?

Mies kertoi poistuneensa kotoa, koska kämppiksen ja tämän kumppanin äänekkäät petipuuhat ottivat päähän. Tapauksesta kertoo 7 News -sivusto.

Melbournelaismies sai sakot rikottuaan koronaviruksen takia asetettuja liikkumisrajoituksia. Sunnuntaina puoli kahdeksan aikaan illalla poliisi oli huomannut miehen istuvan autossaan parkkipaikalla Maribyrnongissa. Pysäköintialue oli yli viiden kilometrin matkan päässä miehen kotoa. 

Kun mieheltä kysyttiin, mitä hän oikein puuhasi, hän kertoi halunneensa hieman ”rauhaa ja hiljaisuutta”. Hänen kämppiksensä harrasti nimittäin huoneessaan äänekkäästi seksiä partnerinsa kanssa.

Yli viiden kilometrin päähän kotoa ei saa lähteä

Australian Melbournessa on otettu käyttöön uusia tiukkoja koronarajoituksia, joilla yritetään rajoittaa viruksen leviämistä. Sunnuntaina 2. elokuuta kaupunkiin julistettiin muun muassa kuusi viikkoa kestävä öinen ulkonaliikkumiskielto.

Poikkeustilan aina ulkona ei saa liikkua iltakahdeksan ja aamuviiden välisenä aikana. Päivällä paikalliset saavat ulkoilla tunnin ajan maksimissaan viiden kilometrin säteellä kotoaan. Jokaisesta kotitaloudesta vain yksi henkilö saa poistua ostoksille hankkimaan välttämättömiä tarvikkeita. Ulkoilun tapaan ostosreissutkin on rajattu viiteen kilometriin. Melbournen ulkopuolella asukkaat saavat poistua kotoaan töihin, opiskelemaan, lääkäriin ja hankkimaan välttämättömiä ostoksia.

Rauhan ja hiljaisuuden kaipuu ei kelvannut perusteluksi. Mies sai 1 652 dollarin eli noin tuhannen euron sakot.

Lähde: 7news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat