Samin pakarat paljastavat narubikinit aiheuttivat välikohtauksen yleisellä rannalla – poliisit paikalle: "Miten tuo muka ei olisi sopimatonta?"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Näillä vinkeillä valitset kropallesi sopivat bikinit!

Bikinit aiheuttivat välikohtauksen rannalla Etelä-Carolinassa, kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

Yhdysvaltalainen Sam Panda julkaisi Facebook-sivullaan videon, jossa hän joutui poliisin puhutteluun ja pidätetyksi bikiniensä takia. Välikohtaus sattui rannalla Myrtle Beachin kaupungissa Etelä-Carolinassa sunnuntaina 2. elokuuta.

Sam oli rannalla kahden muun henkilön, miehen ja naisen, kanssa. Mies kuvasi pidätystilanteen videolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikalliset säännökset kieltävät tanga-malliset bikinit

Samilla oli yllään bikinien yläosan lisäksi tanga-mallinen bikinialaosa, joka jätti pakarat paljaaksi. Seurasi väittely siitä, oliko alaosa niukkuudestaan johtuen paikallisten lakien vastainen vai ei. Samin ja hänen ystäviensä mielestä näin ei ollut, mutta viranomaiset olivat eri mieltä.

Myrtle Beachissa julkisella paikalla alastomana oleminen on kiellettyä. Erään pykälän mukaan on laitonta pukeutua sellaisiin vaatteisiin, jotka jättävät näkyville sukupuolielimet, häpykarvoituksen, pakarat, peräaukon tai naisilla rintojen alueen.

Lehtitietojen mukaan poliisi saapui rannalle saatuaan ilmoituksen kahdesta naisesta, joilla oli yllään läpinäkyvä bikiniyläosa ja tanga-bikinialaosa. Lisäksi naisten kerrottiin tanssineen ja kuvanneen videota.

Joutui hetkeksi käsirautoihin

Myrtle Beachin viranomaisten mukaan poliisit keskustelivat naisten kanssa alastomuutta koskevista säännöistä. Tapausta koskeneessa tiedotteessa kerrotaan, että toinen naisista yritti poistua paikalta ja hänet pidätettiin.

Samin julkaisemalla videolla nähdään, miten hänet laitetaan käsirautoihin. Poliisi toteaa videolla, että Sam on pidätetty hänen käytöksensä vuoksi.

Videolla Sam kyseenalaistaa väitteen siitä, että hän rikkoisi lakia. Poliisi selittää hänelle, että hänen bikininsä rikkovat alastomuussäännöksiä.

– Laitoit minut käsirauhoihin siksi, että minulla on tangat? Sam ihmettelee.

20 minuuttia kestäneen videon lopuksi Sam ystävineen päättää poistua rannalta. Siihen se saavat luvan eikä syytteitä tapauksen vuoksi nosteta.

Purki tuohtumustaan myöhemmin Facebookissa

Tuohtunut Sam julkaisi videon myöhemmin Facebookissa ja pyysi ihmisiä boikotoimaan Myrtle Beachia. Eräässä toisessa päivityksessään hän toteaa, että ilmoituksen tehneen naisen tulisi hävetä, koska hän ja hänen ystävänsä joutuivat julkisen häpäisemisen kohteeksi uimapukujensa takia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ja mikä pahinta, osoitit näin tyttärillesi, että keho on asia, jota hänen pitäisi hävetä ja jonka vuoksi hän voi joutua pidätetyksi.

Somessa ymmärtäjiä kummallekin näkemykselle

Samin päivitys on virittänyt Facebookissa runsaasti keskustelua. Tykkäyksiä on kertynyt yli 2 000 ja kommenttejakin kasapäin. Osa on Samin puolella, kun taas toiset ymmärsivät viranomaisten kannan.

– Tämä on niin absurdia! Tuohan on ranta! Joku oli vain kateellinen siitä, että näillä naisilla oli itseluottamusta, tuumi eräs.

– En voi uskoa tätä todeksi! Olen niin vihainen ja pahoillani, kun jouduit kokemaan jotain tällaista! kommentoi toinen.

– Ystävälläsi näkyvät nännit julkisella rannalla ja sinulla on tangat... poliisit vain noudattavat määräyksiä. Jos et pidä laista, yritä muuttaa niitä äläkä vastusta viranomaisia, jotka yrittävät vain tehdä työnsä, totesi kolmas.

– Miten tuo muka ei olisi sopimatonta? Alaosa on pienempi kuin suurin osa minun alusvaatteistani ja toisella näkyvät nännit. En itse soittaisi tuon takia poliiseja, mutta hyvänen aika sentään.... tuumi neljäs.

Lue myös:

    Uusimmat