Mies pelasi samalla lottorivillä lähes 30 vuotta – vihdoin miljoonapotti osui kohdalle!

1:36
Lottovoitto ei aina tuo mukanaan pelkkää onnea. Videolla lottovoittajat kertovat, mitä huonoa lottovoitto voi tuoda elämään.

Kanadalaismiehen tarina osoittaa, että joskus sinnikkyys palkitaan ruhtinaallisesti.

Edmontonilainen 55-vuotias Bon Truong huomasi viime vuoden lokakuussa, että häntä oli viimein onnistanut. Mediatietojen mukaan lähes kolme vuosikymmentä samalla lottorivillä pelannut vietnamilaistaustainen mies oli voittanut loton jättipotin, 60 000 000 Kanadan dollaria eli yli 40 000 000 euroa.

Bon oli pelannut samoilla numeroilla lähes koko Kanadassa asumisensa ajan. Numerot 2, 3, 4, 8, 9, 20 ja 30 muistuttivat miestä tärkeistä päivämääristä ja perheenjäsenten syntymäpäivistä, kertoo kanadalainen lottoyhtiö WCLC.

Lunasti voiton vasta 10 kuukauden kuluttua

Bonin harvinaislaatuisesta kärsivällisyydestä kielii myös se, että mies lunasti voittonsa vasta kymmenen kuukautta sen jälkeen, kun jättipotti oli osunut hänen kohdalleen. Kun voiton jälkeinen hämmennys alkoi laantua, Bon alkoi järkeilemään miljoonapotin seurauksia.

– Aloin miettiä, mitä se merkitsisi perheelleni. Tajusin, että se muuttaisi paljon asioita ja halusin olla varma, että olemme kaikki valmiita ja halukkaita noihin muutoksiin, Bon sanoo WCLC:n tiedotteessa.

Bon otti voittokupongista kopion ja kirjoitti nimensä sekä puhelinnumeronsa lipukkeisiin ja pisti ne talteen. Hän soitti vaimolleen ja kertoi voittaneensa lotossa – mutta ei sitä, kuinka paljon.

Vasta kymmenen kuukautta myöhemmin Bon koki, että perhe on valmis lunastamaan 60 miljoonan lottovoiton.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Lapset eivät saa vielä tietää isänsä miljoonista

Bon kertoo aikovansa maksaa asuntolainansa ja ostaa perheelleen uuden asunnon. Miljoonista riittää myös täytettä sukanvarteen. Bonin on tarkoitus viedä perheensä voittorahoilla esimerkiksi lomalle.

Lapsilleen Bon ei ole kertonut kaikkea lottovoitostaan, sillä haluaa heidän tekevän edelleen kovasti töitä.

– Ehkä kerron heille 10 tai 20 vuoden kuluttua, Bon uumoili Edmonton Journalin haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja