Mies pakotti naisen metsään ja uhkasi sormien katkomisella – huumevyyhdistä 8 vuoden tuomio

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut heroiinijutun pääsyytetyn pitkään vankeusrangaistukseen. Oikeuden mukaan pääsyytetty muun muassa piti hallussaan kilon verran heroiinia.

Törkeän huumausainerikoksen lisäksi mies tuomittiin kahdesta pahoinpitelystä, yllyttämisestä pahoinpitelyyn, törkeän kiristyksen yrityksestä ja huumausainerikoksesta.

Jutussa pisimmän tuomion saanut mies oli kahden muun henkilön toimeksiannosta muun muassa yrittänyt periä vanhaa huumevelkaa. Tuomion mukaan mies pakotti naisen metsään ja uhkasi tätä muun muassa sormien katkomisella ja kielen leikkaamisella.

– Huomioon ottaen hänen aikaisempi rikollisuutensa, käräjäoikeus katsoo, että sen ja hänen nyt syykseen luettujen rikosten suhde osoittaa hänessä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä ja rangaistusta mitattaessa on sovellettava koventamisperustetta, päätöksessä todetaan.

Käräjäoikeus tuomitsi Jari Erik Fleischerin, 58, yhteensä kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen.

Lisäksi kuusi muuta henkilöä sai jutussa lievempiä alle kahden vuoden tuomioita lievemmistä rikoksista.

Päätekijällä rankka rikostausta

Heroiinijutun päätekijä Fleischer sai vuonna 1995 pitkän vankeustuomion laajan heroiini- ja amfetamiinivyyhden toisena päätekijänä. Vuonna 2005 hovioikeus puolestaan tuomitsi Fleischerin kolmen muun miehen kanssa tapon yrityksestä.

Niskaan ammuttu uhri sai neliraajahalvauksen.
Fleischer on alamaailmassa tunnettu myös kiduttaja-Pullisena.

Muun muassa Ylen vanhan tv-sarjan mukaan lempinimi on periytynyt 1980-luvulla Ruotsissa toimineen ryöstöliigan ajoilta, jolloin hän pahoinpiteli, uhkaili ja pakotti liigan muita jäseniä mukaan liigan toimintaan.

Myöhemmin Pullinen vaihtoi nimensä Fleischeriksi. Saksankielinen nimi tarkoittaa suomeksi teurastajaa.

Lue myös:

    Uusimmat