Mainos

Mies, onko sinulla pitkä nimetön? Tällaiset naiset todennäköisesti kiinnostuvat sinusta

Tutkijoiden mukaan tuleva seurustelukumppanisi voi olla tietyltä osin määrätty jo kohdussa.

Mies, katso kättäsi. 

Jos nimettömäsi on pidempi kuin etusormesi, on todennäköistä, että se johtuu testosteroniryöpystä, jonka olet saanut kohdussa. Se myös vaikuttaa tutkijoiden mukaan siihen, millaiset naiset haluavat sinua, kertoo muun muassa Mirror.

Puolalaiset tutkijat ovat tutkimuksessaan havainneet, että ne miehet, joilla on pitkä nimetön, päätyvät neljä kertaa todennäköisemmin yhteen naisen kanssa, jolla on ihanteelliseksi mielletty tiimalasivartalo.

Tutkijat tarkastelivat 50 nuoren, pitkässä parisuhteessa olevan miehen käsiä, ja ottivat sitten tarpeelliset mitat heidän kumppaneiltaan.

Tutkijat havaitsivat, että ne miehet, joilla oli etusormea pidempi nimetön, ja rintavat, kapeavyötäroiset naiset olivat usein löytäneet toisensa. 

Tutkijoiden mukaan syntymää edeltävällä ympäristöllä onkin vaikutusta todennäköisyyksiin, mitä tulee seurusteluun "viehättävämmän ja oletettavasti hedelmällisemmän" naisen kanssa.

Tutkimusta johtaneen Berenika Kudan mukaan miehet keskittyvät naisissa vyötäröön ja rintoihin, sillä ne viestivät naisen hedelmällisyydestä. Kuda toteaa, että länsimaisissa kulttuureissa näitä ominaisuuksia, kapeaa vyötäröä ja suuria rintoja, pidetään myös viehättävyyden merkkinä.

Tutkimuksen mukaan ylimääräiselle testosteronille altistuminen kohdussa vaikuttaa sormen lisäksi muihin "miehisiin" ominaisuuksiin myöhemmin elämässä. Niitä ovat lihaksikkuus ja atleettisuus, voimakkaampi puristusote ja parempi tilan hahmotus.

***

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.