Mies oli matkustajakoneen ainoa matkustaja – satumainen tuuri kirvoitti vitsailua: "He eivät silti päästäneet häntä ykkösluokkaan"

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50
Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa?

Kun liettualaismies nousi lentokoneeseen, siellä odotti todellinen superyllätys: hän oli Italiaan suuntaavan koneen ainoa matkustaja.

Liettualaismies sai yllättyä mukavasti matkallaan Italiaan. Skirmantas Strimaitis oli ainoa matkustaja Boeing 737-800 -koneessa, kertoo Market Watch.

Oli menossa lomalle

Skirmantas oli menossa laskettelulomalle Bergamon kaupunkiin. Matkatoimiston mukaan koneella oli tarkoitus lentää ihmisiä Italiasta takaisin päin, mutta jotta menomatkaa ei lennettäisi tyhjällä koneella, myös yhdensuuntaisia lippuja Italiaan myytiin.

Vain Skirmantas osti lipun.

Miehen lisäksi koneessa olivat lentäjät ja viisi muuta henkilökunnan jäsentä. Mukaan olisi mahtunut 188 matkustajaa.

"Kokemus, jonka saa kerran elämässä"

Skirmantasin ottama kuva levisi moniin medioihin. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Skirmantas kommentoi asiaa Associated Pressille toteamalla, että kyseessä oli "kokemus, jonka saa kerran elämässä". Ruuhkaisempaan matkailuun tottuneet olivat kateellisia.

– Ei jonoa vessaan, mahtavaa, Huffington Post vitsaili Facebookissa.

– Voit pieraista, eikä kukaan kuule, Nikki Wilkinson hehkutti lentotapauksesta kertovan artikkelin kommenteissa.

Moni huomauttaa, että Skirmantasin tuuri olisi voinut olla parempikin.

– Ja silti he panivat hänet istumaan keskipenkkiin... Ja odottamaan, kunnes hänen rivinumeronsa saa astua koneeseen, Tom Wagner vitsailee.

– He eivät silti päästäneet häntä ykkösluokkaan. Olisin istunut aivan takana ja soittanut usein kelloa saadakseni lisää pähkinöitä, Phillip DeGrinder ihmettelee.

Lähteet: Marketwatch.com, Facebook, Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat