Mainos

Mies maksoi autoveronsa viidellä kottikärryllisellä kolikoita – koko virasto joutui jäämään ylitöihin

Yhdysvaltalainen mies ajautui kränään paikallisen liikenneviranomaisen kanssa ja päätti heittäytyä hankalaksi, kertoo BBC.

Virginialainen Nick Stafford suivaantui veroasioidensa selvittelyn hankaluuteen ja halusi antaa jotain takaisin. 

Stafford kertoo, että hänen ongelmansa viraston kanssa saivat alkunsa, kun hänelle ei tarjottu hänen kaipaamaansa apua kolmen ajoneuvon rekisteröintiin ja verojen maksamiseen. 

Hän kertoo yrityksensä nettisivuilla omistavansa neljä asuntoa, mutta oli epätietoinen, mitä osoitetta hänen oli käytettävä autoja rekisteröidessään. Stafford myös koki saaneensa kohtuuttoman huonoa palvelua ja väitti viranomaisen pimittäneen häneltä tietoa, jota hänellä on lain mukaan oikeus saada.

– Sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, että maksatko vuodessa veroja 300 dollaria vai 300 000 dollaria, kuten minä, sillä hallinnon läpinäkyvyys on vapaan demokratian selkäranka, Stafford tykittää.

Stafford kertoo, ettei hänelle ole koskaan tuottanut vaikeuksia haastaa viranomaisia tai "näyttää muutamaa keskisormea" häntä epäileville ihmisille.

Hän käytti 400 dollaria ostaakseen viidet kottikärryt toimitustaan varten. Hän lastasi 298 745 yhden sentin kolikkoa kärryihin ja raijasi ne viraston työntekijöiden eteen. 726 kiloa painaneen kolikkovuoren laskeminen vei viraston 11 työntekijältä ainakin seitsemän tuntia.

***

3:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.