Eronnut nainen myy hääpukuaan hulvattomalla ilmoituksella – "käytetty kerran vahingossa"

Uusiseelantilainen nainen huutokauppaa häämekkoaan erottuaan "valehtelijamiehestään".

"Hääpuku myynnissä – käytetty kerran vahingossa", kuuluttaa surkuhupaisa myynti-ilmoitus Trade Me -sivustolla.

– Olkaa kilttejä, ja auttakaa poistamaan tämä mekko elämästäni, se ei enää merkitse minulle mitään, uusiseelantilainen nainen anelee ilmoituksessaan.

Kyseinen nainen ei ole ainoa, joka on myynyt eron jälkeen hääpuvunsa huumorin keinoin, lue lisää: Katkera vaimo myy morsiuspukuaan eBayssa: "Jos haluat mekon, joka on täynnä huonoja muistoja..."

Nainen kehitteli nerokkaan ilmoituksen huutokauppaamalleen häämekolleen eronsa jälkeen. Nainen kuvailee mekon olevan erinomaisessa kunnossa – toisin kuin hänen avioliittonsa.  Nainen kertoo myös, että mekko on käytännössä kuin uusi. Sitä on käytetty vain "harjoitushäissä" vuonna 2013.

– Olen henkilökohtaisesti pessyt käsin huonon onnen siitä.

Nainen kertoo, että mekko oli varta vasten tehty mittojen mukaan sille "pienelle tytölle, joka ajatteli ansaitsevansa vähemmän kuin mitä oikeasti ansaitsi". Nyt tuo pieni tyttö on vahva nainen, nainen kirjoittaa.

huutokauppamekko1

Kuvan lähde: Trade Me

– Mekko näyttää tarpeeksi tyrmäävältä, jotta se vie sinun ja vieraidesi huomion pois siitä tosiasiasta, että olet menossa naimisiin pakkomielteisen valehtelijan kanssa. Se sopii hyvin myös juhlamekoksi, jos nautit illasta ulkona ja haluat ihmisten ostavan sinulle juomia tai se olisi myös erinomainen asuvalinta kotitöiden tekemiseen ja tiskaamiseen (jos Disney-roolileikki on juttusi).

Nainen kertoo, että hänelle ihanteellisinta olisi saada mekosta yli 300 dollaria, sillä tällä summalla hän voisi maksaa jäsenyyden kuntosalille, jossa hän voisi pudottaa onnettoman avioliittonsa aikana kerryttämät kilot. 

Eronnut nainen kertoo, että voi tarjota mukaan myös kengät hyvään hintaan.

– Niitä ei tarvita enää, koska kävelin pois omilla jaloillani, ja jatkan eteenpäin menemistä niillä.

Nainen myös pahoittelee osaa julkaisemistaan kuvista, sillä esiintyy ex-sulhonsa kanssa.

– Joistain näistä on pudotettu noin 90 kiloa painolastia, nainen tylyttää.

Lähde: Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat