Mainos

Mies lähti autovarkaan perään – kuvasi takaa-ajon suorana Facebookiin

Mies jahtasi perheensä autokaupasta varastettua lava-autoa ja lähetti takaa-ajon suorana Facebookissa.

Ford F-250-auto oli varastettu autokaupasta Washingtonin osavaltiossa, Yhdysvalloissa lokakuun alussa. Perheensä omistaman autokaupan osa-omistaja Aaron Babcock kuitenkin tunnisti varastetun auton liikenteen seasta myöhemmin samana päivänä.

Babcock oli varkauden jälkeen katsonut turvakameran tallentaman kuvamateriaalin, ja tunnisti myös tekijät varastetun auton kyydissä. Lisäksi autossa oli edelleen kiinni autokaupan tarrat.

Hän lähti ajamaan autoa takaa moottoripyörällään, ja yritti samalla soittaa hätänumerosta apua. Koska Babcock ei ollut varma, saiko hätäkeskus hänen puhelustaan selvää, käynnisti hän Facebookissa suoran videolähetyksen.

Videolla hän kertoi mitä tapahtui ja minne takaa-ajo eteni. Babcockin ystävät näkivät videon Facebookissa ja soittivat hätänumeroon.

Lopulta takaa-ajajan puhelimesta katosi signaali ja videolähetys keskeytyi. Poliisi oli tällä välin päässyt mukaan takaa-ajoon ja he saivatkin varastetun auton pian kiinni.

Varastettua autoa kuljettanut pidätettiin ja mukana ollutta miestä kuulusteltiin. Poliisi löysi varastetun auton sisältä varastetun luottokortin sekä kahdet eri avaimet, jotka kuuluivat autokaupalle.

Lähde: Auto Blog

3:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.