Mies kertoo hyökkääjän ampuneen häntä päähän useita kertoja ilma-aseella Tikkurilan Shellillä – poliisi tutkii pahoinpitelynä

Poliisi tutkii varhain sunnuntaiaamuna Helsingin ja Vantaan rajalla Ala-Tikkurilan Shellillä tapahtunutta välikohtausta pahoinpitelynä, Helsingin poliisista kerrotaan MTV Uutisille. Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus.

– Uhri on tavannut siellä kaksi itselleen tuntematonta henkilöä, rikoskomisario Tuomas Lindholm kertoo MTV Uutisille.

Uhri kertoi itse sosiaalisessa mediassa levinneessä päivityksessään, että toinen mies olisi ampunut häntä useita kertoja ilmapistoolilla. 

Uhri kertoo noutaneensa isoa laukkua mukanaan kantaneen nuoren naisen autoon Hakunilasta aamuviideltä ja vieneensä hänet Tikkurilan Shellille viiden kilometrin päähän. Sinne häntä on uhrin mukaan seurannut mies harmaalla BMW:llä. Tuolloin mies oli ampunut häntä kohti, ja osa ammuksista osui häntä päähän. Uhri julkaisi päivityksessään kuvia verta vuotavista haavoista päässään.

Poliisi tapasi uhrin Shellillä samaisena aamuna ja vahvisti, että miehellä oli kuvien mukaiset vammat. Miestä ohjeistettiin turvautumaan sairaalahoitoon.

Rikoskomisarion mukaan miehen vammat eivät olleet kuitenkaan vakavia, mistä kielii myös se, että tapausta tutkitaan perusmuotoisena pahoinpitelynä, ei törkeänä pahoinpitelynä tai tapon yrityksenä.

Lindholmin mukaan poliisi tutkii valvontakameroita saadakseen lisätietoa tapahtuneesta. Sunnuntaiaamun jälkeen poliisi ei ole tavoittanut niin mahdollisia epäiltyjä kuin uhriakaan. Poliisi toivoo kummankin osapuolen ottavan yhteyttä.

MTV Uutiset on tavoitellut uhria myös kommentoimaan tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat