Mies joutui sähköpotkulautailijan tönäisemäksi ja sai sairaalahoitoa vaativat vammat – hurjastelijaa etsitään nyt poikkeuksellisilla keinoilla Yhdysvalloissa

Sähköpotkulautailija törmäsi mieheen – amerikkalaismies sai vakavat vammat 0:53
Video: Sähköpotkulautailijan kaatama mies yrittää löytää hurjastelijan potkulautafirmojen avulla.

Amerikkalaismies on viemässä sähköpotkulautafirmoja oikeuteen saadakseen selville, kuka hänet kaatoi ja aiheutti pahat vammat.

CNN:n mukaan chicagolainen Alysson Medeiros kertoi poliisille joutuneensa sähköpotkulautailijan töytäisemäksi viime kuussa. Medeiros sai törmäyksessä sairaalahoitoa vaatineita vammoja ja joutui muun muassa leukaleikkaukseen.

Medeiros ei kuitenkaan tiedä, kuka häneen törmännyt sähköpotkulautailija oli.

Nyt Medeiros yrittää CNN:n mukaan löytää ajajan sähköpotkulautoja operoivien yritysten avulla. Sähköpotkulaudat otetaan tyypillisesti käyttöön omalla tunnuksella kännykällä, joten yritysten käyttäjätiedoista voisi selvitä, kuka potkulaudalla ajoi onnettomuushetkellä.

Yritykset eivät kuitenkaan luovuttaneet käyttäjätietoja Medeirosille, joten hän on viemässä asiaa oikeuteen saadakseen tiedot.

Medeirosin asianajaja kertoo CNN:lle, että he voisivat tämän jälkeen nostaa rikossyytteen sähköpotkulautailijaa vastaan tai haastaa sähköpotkulautayrityksen oikeuteen.

Lue myös:

    Uusimmat