Mies joutui sähköpotkulautailijan tönäisemäksi ja sai sairaalahoitoa vaativat vammat – hurjastelijaa etsitään nyt poikkeuksellisilla keinoilla Yhdysvalloissa

0:53
Video: Sähköpotkulautailijan kaatama mies yrittää löytää hurjastelijan potkulautafirmojen avulla.

Amerikkalaismies on viemässä sähköpotkulautafirmoja oikeuteen saadakseen selville, kuka hänet kaatoi ja aiheutti pahat vammat.

CNN:n mukaan chicagolainen Alysson Medeiros kertoi poliisille joutuneensa sähköpotkulautailijan töytäisemäksi viime kuussa. Medeiros sai törmäyksessä sairaalahoitoa vaatineita vammoja ja joutui muun muassa leukaleikkaukseen.

Medeiros ei kuitenkaan tiedä, kuka häneen törmännyt sähköpotkulautailija oli.

Nyt Medeiros yrittää CNN:n mukaan löytää ajajan sähköpotkulautoja operoivien yritysten avulla. Sähköpotkulaudat otetaan tyypillisesti käyttöön omalla tunnuksella kännykällä, joten yritysten käyttäjätiedoista voisi selvitä, kuka potkulaudalla ajoi onnettomuushetkellä.

Yritykset eivät kuitenkaan luovuttaneet käyttäjätietoja Medeirosille, joten hän on viemässä asiaa oikeuteen saadakseen tiedot.

Medeirosin asianajaja kertoo CNN:lle, että he voisivat tämän jälkeen nostaa rikossyytteen sähköpotkulautailijaa vastaan tai haastaa sähköpotkulautayrityksen oikeuteen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja