Mainos

Mies hukkui pelastaessaan pikkutytön – perheillä koskettava tapaaminen

Rohkea mies maksoi kalliin hinnan pelastaessaan pikkutytön varmalta kuolemalta. 

Australialainen pikkutyttö Rihanna Milabo oli viettämässä mukavaa päivää rannalla, kunnes kovat aallot veivät hänet yllättäen merelle. Epätoivoinen tilanne olisi taatusti päättynyt huonosti, ellei rohkea mies nimeltä Ryan Martin olisi ollut lähellä onnettomuuden sattuessa. 

Apuun rynnännyt mies maksoi kalliin hinnan pikkutytön pelastamisesta. Lähes kahden metrin aallot ja kivikko koituivat lopulta urhean pelastajan kohtaloksi. 

Koskettava kohtaaminen sai kaikki kyyneliin

Traagisen onnettomuuden jälkeen tytön vanhemmat päättivät kiittää pelastajan perhettä tästä uskomattomasta teosta, jonka heidän rakkaansa oli tehnyt viimeisenä tekonaan. 

Tytön vanhemmat olivat hermostuneita ennen heidän tyttärensä pelastaneen miehen perheen tapaamista. Kun pelastusoperaatiossa hukkuneen miehen veli ja pikkutytön vanhemmat kohtasivat, tunteet ottivat lähes välittömästi vallan.

– Ymmärrän miksi hän ei jättänyt sínua, olet uskomattoman kaunis, pelastajan veli Josh Martin kertoi pikkutytölle heidän kohdatessaan ensimmäisen kerran.

Menehtyneen miehen veli ja tyttöystävä eivät halua syyttää onnettomuudesta ketään, vaan he ovat aidosti onnellisia siitä, että pikkutyttö saatiin pelastettua. Suru ja ikävä ovat kuitenkin edelleen vahvasti läsnä. 

– Vaikka tiedämme, että tätä Ryan olisi halunnut, se ei tee tästä yhtään helpompaa. 

Tytön vanhemmat uskovat, että tyttö ei olisi elossa ilman tämän rohkean miehen apua. Lukuisat ihmiset kokoontuivat onnettomuuspaikalle kunnioittamaan rohkean pelastajan muistoa. He toivovat, että tämänkaltaiset onnettomuudet saataisiin estettyä tulevaisuudessa.

Lähde:  Heraldsun

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja