Mainos

Teeskentelevätkö miehet sängyssä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten paljon miehet feikkaavat sängyssä tai naisen takia? Feikkaavatko esimerkiksi orgasmin, kehuvat naista seksikkääksi tai kauniiksi, vaikka eivät niin ajattele?" kysyy nimimerkitön lukija.

Näin miehet vastasivat

"Hyvä nimimerkki nimimerkitön. En ole itse moista kokenut, mutta voi toki olla, että esimerkiksi irtosuhteita aktiivisesti harrastava henkilö haluaa viimeiseen asti kaiken ilon irti sänkypuuhista ja sen myötä sanovat asioita, joita eivät tarkoita. Mikä on toki aivan hanurista. Itse en ole kokenut moista tapahtuvan enkä keksi yhtä ainoaa järkevää syytä, minkä ihmeen takia orgasmi pitäisi missään tilanteessa teeskennellä."
– 36, sinkku

"Miesten on ymmärrettävästi hieman hankalampi feikata orgasmia, mutta kyllä sen voimakkuutta kaikki ovat joskus varmasti liioitelleet. Mikäli mies kehuu ulkonäköäsi, oli se sitten sängyssä tai missä tahansa, suosittelen ottamaan kehut vastaan ja unohtamaan analysoinnin. En ymmärrä, miksi mies sanoisi sinua kauniiksi, jos olisi oikeasti päinvastaista mieltä. Itse ainakin olisin hiljaa ja pistäisin silmät kiinni."
– 25, avoliitossa

”Kuule nimimerkitön, miehet eivät koskaan feikkaa, vaan puhuvat aina totta ja tekevät mitä sanovat tekevänsä...! Tämä elämähän on yksi iso näytelmä, jossa me kukin koitamme pärjätä parhaamme mukaan. Vieläpä toivottavasti nauttien siitä näytelmästä. Teemme sen, mikä missäkin tilanteessa on parasta, emme enempää emmekä vähempää. Kannattaa olla itsekin mukana niin sanotusti täysillä, vaikka niissä sänkytilanteissa ja -hetkissä, eikä aina pohtia asioita koko maailmankaikkeuden sisältävänä vyyhtinä. Kannattaisi nimimerkittömän kysyä itseltään: 'haluanko aina tietää kaiken?'”
– 56, naimisissa

"Itse en ole koskaan feikannut sängyssä, koska en vain näe siihen tarvetta. Jos jonkun pitää turvautua feikkaamiseen, niin sitten kannattaa miettiä, mitä tekee väärin. Onko kyse siitä, ettei nainen sytytä, ja jos ei sytytä, niin miksi harrastaa edes seksiä? Vain pelkän seksin saamisen takia ei varmaan kannata mennä sille linjalle. Seksi on kuitenkin muutakin kuin vain sisään ja ulos -liike. Mitä tulee kehumiseen, niin pitäydyn sillä linjalla, että sanotaan, mitä tarkoitetaan ja, jos ei tarkoiteta niin ollaan hiljaa."
– 35, sinkku

"Miehen on vaikeampi feikata orgasmia, koska siemensyöksy on olennainen osa kuviota. Joskus harvoin se jää tulematta, vaikka mies pääsisikin maaliin. Toisaalta, jos n*idaan kondomilla, teeskentely ei ole sen vaikeampaa kuin naisellakaan. Harva mies kuitenkaan viitsii feikata, koska tarkoituksena nimenomaan on laueta. Muutenhan koko touhussa ei ole mieltä.

Seksikkään kauniiksi kehuminen ei tavallaan ole valehtelua. Jokainen nainen on alastomana seksikäs, varsinkin, jos ollaan sängyssä. Se, onko nainen oikeasti kaunis, siis sellainen hengen salpaava ja kadulla pysäyttävä näky, on kokonaan toinen juttu."
– Herra 47, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.