Miehet törsäävät tuoreen kumppanin joululahjaan

Vaikka miesten sanotaan olevan surkeita lahjojen ostajia, tuoreen tutkimuksen mukaan brittimiehet tuhlaavat lahjoihin kuitenkin naisia enemmän rahaa – ainakin tuoreissa suhteissa.

, että miehet eivät osaa ostaa lahjoja. Siitä huolimatta miehet ovat tuoreen tutkimuksen mukaan halukkaampia tuhlaamaan rahaa uuden kumppaninsa joululahjaan kuin naiset.

32 prosenttia Cupid.comin tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi, ettei tuhlaisi senttiäkään juuri ennen joulua tapaamansa kumppanin lahjaan. Miehistä 26 prosenttia sanoi samaa.

Suurin ero brittimiesten ja -naisten välillä on rahankäytössä. Vain viisi prosenttia naisista sanoi, että voisi käyttää yli 120 euroa uuden kumppanin joululahjaan. Miehet tekivätkin vaikutuksen, sillä jopa 22 prosenttia miehistä sanoi, että voisi aivan hyvin törsätä yli 120 euroa.

Mutta vaikka miehet ovatkin tuhlaavaisempia, he myös odottavat enemmän vastapainoksi. 15 prosenttia miehistä sanoi, että lopettaisi suhteen, jos uusi kumppani ei käyttäisi lahjaan tarpeeksi rahaa. 11 prosenttia naisista oli samaa mieltä todetessaan, että lahjan rahallinen arvo merkitsi todellakin niin paljon, että suhde päättyisi, jos lahja olisi liian halpa.

– Joululahjojen ostelu on vaikea tehtävä missä tahansa suhteensa, mutta uunituoreessa suhteessa se on vielä vaikeampaa. Toisen makua ei ehkä tiedä tarkalleen ja aina on se huoli siitä, paljonko tulisi käyttää rahaa, pohtii Sean Wood Cupid.comista.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja