Naiset eivät käytä lahjaksi saamiaan alusvaatteita – tässä syy!

Naiset kieltäytyvät käyttämästä kumppanien ostamia alusvaatteita, koska ne eivät yleensä vastaa käyttäjänsä tyyliä.

Mies, jos suunnittelet ostavasi kumppanillesi alusvaatteita jouluksi, niin kannattaa alkaa jo tehdä huolellista taustatyötä.

Fox & Rose -alusvaatekaupan teettämän tutkimuksen mukaan yksi viidestä naisesta ei ole koskaan käyttänyt miehen heille ostamia alusvaatteita. Suurin syy alusvaatteiden hylkäämisen on se, etteivät naiset koe niitä käyttökelpoisiksi.

Kaksi kolmasosaa naisista saa tutkimuksen mukaan alusvaatteita lahjaksi puolisoltaan, mutta yksi viidestä ei koskaan käytä niitä ja 23 prosenttia käyttää lahjojaan vain pakollisen yhden kerran.

– Monille miehille alusvaatteet ovat osa hämmentävää ja pelottavaa maailmaa, mutta on tärkeää, että he tekevät oikeita valintoja, jos he haluavat hymyjä avokämmenen sijaan jouluna, Fox & Rosen perustaja Amanda Lorenzani sanoo.

– Miesten pitäisi kysyä itseltään, onko kumppani trenditietoinen vai klassinen pukeutuja. Mikä on hänen persoonallisuustyyppinsä – villi ja dominoiva vai hillitty ja aistikas? Ja tietenkin, kaikista tärkeintä on kurkistaa hänen alusvaatelaatikkoonsa oikean koon selvittämiseksi!

Suurin syy sille, että naiset kieltäytyvät käyttämästä lahja-alusvaatteita on se, että ne eivät ole oikeankokoisia tai -mallisia. Kyselyssä selvitettiinkin, millaisia ovat naisten painajaisten alusvaatteet.

Huimat 60 prosenttia naisista kertoi odottavansa kauhulla käärivänsä paketeistaan esille haarattomat alushousut. 58 prosenttia puolestaan pelkäsi saavansa nahka- ja PVC-alusvaatteita. Erittäin pelättyjä olivat myös syötäväksi tarkoitetut alusvaatteet, jotka saivat kolmannen sijan, kun 44 prosenttia naisista äänesti niitä. Lisäksi verkkosukkia kammosi 42 prosenttia naisista.

Fifty Shades of Grey -kirjasarja on kasvattanut kysyntää mielikuvituksellisimmille alusvaateseteille, mutta seksikkään ja halvan ero on pieni, Lorenzani sanoo.

– Kaikki naiset haluavat tuntea olonsa hyväksi ja oikeanlaisten alusvaatteiden saaminen voi tehdä sen. Miesten pitää kysyä itseltään vain pari helppoa kysymystä varmistaakseen, että heidän kumppaninsa tuntee olonsa lahja-alusvaatteissaan Brigitte Bardot'ksi eikä Jenna Jamesoniksi.

Parhaimmat vinkit oikean alusvaatelahjan ostamiseksi

Selvitä oikea koko

Vilkaise naisesi alusvaatelaatikkoon ja ota ylös, mitä kokoa hän käyttää niin rintaliiveissään kuin alushousuissaankin. Jos se ei ole mahdollista etkä saa kokoa selville, osta kaunis, silkkinen aamutakki.

Tunne tyyli

Millaisia alushousuja hän yleensä käyttää? Stringejä, hotpantseja vai klassista mallia? Jos hän ei esimerkiksi ole punaisten sukkanauhojen suuri ystävä, niin älä osta hänelle sellaisia.

Tee lahjasta erityinen

Älä osta kaikista turvallisinta vaihtoehtoa, kuten mustaa, puuvillaista alusasusettiä äläkä missään tapauksessa osta (kokoa tietämättä) huonosti istuvia alusvaatteita tai niitä haarattomia alushousuja. Kaunis setti, jota naisesi ei itse välttämättä raaskisi ostaa, on paras valinta. Kysy myyjiltä apua, jos itse tunnut kaatuvan tehtävän alla!

Nainen, millaisia alusvaatteita sinä toivot joululahjaksi? Kommentoi!LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja