Mies: Näin ostat naiselle toivotun joululahjan, katso vinkit!

Daily Mail on laatinut miehelle oppaan, jonka avulla epätoivoisinkin mies löytää naiselle mieluisan joululahjan. Jos haluat säilyttää kotona joulurauhan etkä päätyä avioeron partaalle, noudata näitä ohjeita joululahjaostoksilla!

Joululahjojen ostaminen vaatii aikaa, energiaa ja kuningasideoita. Daily Mail neuvoo, mitä lahjoja nainen ei todellakaan halua saada jouluaattona ja mitkä ovat toivottuja paketteja kuusen alla.

Älä osta:

– Älä osta naisellesi ikääntymistä estäviä tuotteita. Naiset ostavat itse omat kasvovoiteensa. Sinä et varmasti osaa valita oikein.

– Lahjaan ei saa liittyä pistorasia millään tavalla. Älä myöskään osta lahjaa, jonka voitte jakaa. Poikkeuksena tähän sääntöön ovat ainoastaan romanttiset minilomat.

– Pukin kontista ei saa löytyä mitään syötävää!

– Älä osta naiselle vaatteita, sillä et voi koskaan olla täysin varma hänen maustaan. Lisäksi on noloa, jos ostat vääränkokoisia vetimiä.

– Pahin mahdollinen virhe: pehmolelu!

– Crocsit eivät käy lahjasta!

– Älä osta kukkia, joulukuusi on ainut tarpeellinen kasvi jouluna.

Osta:

– Manolo Blahnikit! Seksikkäitä kenkiä löytyy myös halvemmalla, jos budjettisi ei anna periksi. Myös lahjakortti toimii.

– Alusvaatteiden ostamisessa on aina riskinsä, joten älä osta hänelle mitään mustaa tai punaista. Silkkisukat ovat varmasti toivottu lahja.

– Kumppanisi varmasti ilahtuu korusta. Jos budjettisi ei anna periksi kalliille koruille, kokeile vintagea.

– Osta itsellesi ja kullallesi romanttinen miniloma. Kuka tahansa nainen tarvitsee taukoa normaaleista rutiineista.

– Kirjat ovat olennainen osa joulua. Ne ovat halpoja ja todistavat, että sinussa on myös viisas puoli. Jätä Harry Potterit kuitenkin kirjakaupan hyllyihin.

– Jouluna kuuluu tuoksua hyvältä. Teet varmasti naiseen vaikutuksen, jos valitset orgaanisen ja eettisen tuoksun julkkisparfyymin sijaan.

– Naiset rakastavat pehmeitä asioita, joihin voi käpertyä. Kashmirvilla on varma valinta.

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja