Miehet paljastivat naisten pahimmat treffimokat – katso TOP 7

Nettikysely selvitti seitsemän pahinta mokaa, jotka nainen voi tehdä treffeillä.

Oletko aina halunnut tietää, mitä miehet ajattelevat ensitreffeillä? WhatsYourPrice.com-sivusto teki selvityksen naisten tekemistä deittimokista. Verkossa tehtyyn kyselyyn vastasi 1 000 miestä sivuston 450 000 jäsenestä. Vastanneet olivat iältään 18–45-vuotiaita. Lisäksi sivusto selvitti 2 000 naisjäsenensä mielipiteitä, ja paljasti kuinka moni nainen oli syyllistynyt näihin mokiin.

– Naiset kuvittelevat, että päästyään treffeille, puolet työstä on jo tehty. Todellisuudessa ensitreffit ovat vain pieni osa taistelua, treffisivuston perustaja Brandon Wade kertoo.

Naisten seitsemän pahinta treffivirhettä:

1. Puhut ensitreffeillä ex-poikaystävästäsi

94 prosenttia miehistä kertoi treffikumppaninsa puhuneen ex-poikaystävästään heti ensitreffeillä.

– Puhe existä on huonoin tapa aloittaa uusi suhde. Se osoittaa miehelle, ettei nainen ole vielä päässyt yli edellisestä poikaystävästään. Mies tahtoo tietää, että treffit ovat mahdollisuus aloittaa uusi suhde eikä siivota edellisen kumppanin sotkuja, Wade kertoo.

Jätä siis suosiolla tarinat ex-poikaystävästäsi myöhemmälle, mikäli haluat jakaa ne potentiaalisen rakkaasi kanssa.

2. Olet liian helppo

Miehet, jotka joutuvat tekemään töitä voittaakseen naisen puolelleen, lähtevät innokkaimmin uusille treffeille.

– Miehet rakastavat haasteita. Älä pelaa pelejä, jotka saattavat satuttaa jotakuta, mutta treffeillä kannattaa olla kaino, leikkisä ja salaperäinen, Wade neuvoo.

3. Olet liian laiska hurmaamaan

– Suhtaudu treffeihin kuin liiketapaamiseen! Sinulla on tunti aikaa hurmata deittikumppanisi itseluottamuksellasi, viehättävyydelläsi ja huumorintajullasi, Wade muistuttaa.

– Naiset välttävät yleensä kehumasta itseään ja selittävät vain juurta jaksaen millainen heidän päivärutiininsa on. Silloin miehet pitkästyvät.

4. Annat liikaa informaatiota itsestäsi

– Miehet pitävät omalaatuisuutta hellyttävänä piirteenä, mutta naisten tulisi odottaa neljänsille treffeille, kunnes kertovat kaiken itsestään. Pidä allergiat, fobiat ja neuroosisi omana tietonasi kunnes mies on jo ehtinyt ihastua.

5. Teet kompromisseja saadaksesi parisuhteen

– Usein vastakkainen sukupuoli kopioi ihastuksensa kohdetta saadakseen tämän kiinnostumaan itsestään. Varsinkin naiset sortuvat usein tähän, kertoo Wade.

Kyselyyn osallistuneista 2000 naisesta jopa 44 prosenttia kertoi, että he myöntelivät potentiaalisen kumppanin mielipiteitä vaikuttaakseen ihanteelliselta kumppanilta.

6. Teet seksistä ongelman

"En harrasta seksiä ensitreffeillä" ilmoitus on miesten mielestä tökerö ja loukkaava. Riippumatta miten sen sanot, miehen mielestä vaikutat tiukkapipoiselta, etkä selvästi luota mieheen. Treffikumppani ymmärtää kyllä näkökantasi, mikäli et kutsu häntä yömyssylle treffien päätteeksi.

7. Suunnittelet liian aikaisin yhteistä tulevaisuutta

53 prosenttia miehistä kertoi kuuntelevansa mieluummin naista, joka kertoo omista tavoitteistaan ja mielipiteistään, kuin treffikumppania, joka alkaa heti puhua avioliitosta ja lapsista. Jätä nämä unelmat kertomatta ensitreffeillä ja kysele mieluummin miehen arvoista ja ihanteistaan.

Näin moni nainen myöntää virheet:

Myös 2000 naista pääsi lukemaan miesten mielipiteitä ja myöntämään ovat he sortuneet näihin deittivirheisiin.

79 % - Puhui ex-poikaystävästään treffeillä

65 % - Oli liian helppo

51% - Oli liian laiska hurmaamaan

48% - Antoi liikaa informaatiota itsestään

44% - Teki kompromisseja saadakseen parisuhteen

43% - Teki seksistä ongelman

13% - Suunnitteli liian aikaisin yhteistä tulevaisuutta


AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: WhatsYourPrice.com

Lue myös:

    Uusimmat