Nainen, muista hyvät tavat: Älä peru treffejä näin

Hyvät tavat kuuluvat myös rakkauselämään. Helmi keräsi yhteen listan siitä, miten treffejä ei kannatta perua.

Oliko treffiseuralaisesi tylsää seuraa? Kukaan ei pakota sinua tapaamaan kaveria toista kertaa, mutta hyvät tavat kannattaa pitää mielessä, vaikka mies ei miellyttäisikään. Maailma on yllättävän pieni, on siis sinullekin hyödyksi, että pidät asialliset välit tapailemiisi ihmisiin.

Älä peru treffejä näin:

Älä keksi huonoa hätävaletta

Valheella on lyhyet jäljet. Älä siis keksi kömpelöä hätävaletta, joka paljastaa alta aikayksikön, mitä oikeasti ajattelet. On sitä paitsi noloa, jos törmäät kaupungilla treffiseuralaiseesi juuri silloin, kun olet väittänyt olevasi mummosi hautajaisissa.

Älä siirrä tapaamista

Älä siirrä tapaamista, jos et tosiasiassa ajatellut nähdä miestä enää ollenkaan. Ajankohdan siirtäminen on vain ongelman siirtämistä eteenpäin. Turhan toivon antaminen toiselle ei ole reilua, vaikka tarkoituksesi olisikin olla vain kiltti.

Älä peruuta tapaamista viime tipassa

Mikään ei ole inhottavampaa kuin antaa toisen odottaa seuraasi turhaan. Jos mies on raivannut kalenteristaan tilaa juuri sinua varten, on vähintäänkin odotettavaa, että perut treffit ajoissa.

Älä anna ymmärtää liikoja, jos et halua tavata häntä

Monella naisella on tapana pitää tiettyjä miehiä kuin varalla itselleen. Lirkuttelulla voi kuitenkin olla surulliset seuraukset, jos mies rakastuu sinuun tosissaan, mutta sinulla ei ole aikomustakaan lähteä hänen kanssaan treffeille. Flirttailu on arjen piristys, mutta pidäthän huolen, että kummatkin ovat tilanteen tasalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Mast3M

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja